Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesi istenir mi merak ediyorum..?

döngeri

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

benim kalp kapakcıkları iflas kronik akciğer hastalığı bunlara bağlı olarak,organik sekonder duygu durum bozukluğu tanısıyla%65 ağır özürlü ve sürekli ibareli raporum var,

21 yıl çalıştım, 4370 günle 193 sayılı yasayla emekli oldum,yaşım 43

kafama takılan kontrol muayenesi, başlı başına sıkıntı, benim durumumda birinin acaba kontrol muayenesi olurmu, bu sebepden dolayı psikolojim iyice bozuldu

cvp verirseniz çok memnun olurum,

Raporunuzda veya vergi ind.hakkınızda kontrol ibaresi var ise evet kontrol isterler..Ayrıca kurum teorik olarak ta sizden kontrol muayenesine tutulmanızı talep edebilir..

raporda ağır özür evet
sürekli
geçerlilik süresi sürekli yıl
özür oranı %65

Merak etmeyin,siz kontrol muayenesine tabi değilsiniz.
Genel olarak kurumun her zaman herkesi kontrole tabi tutma hakkı vardır o ayrı ve pek kullanılmayan bir uygulama.
Şikayet ya da yolsuzluk iddiaları gibi durumlarda uygulanmaktadır.
Psikolojinizi bozacak kadar neden kafaya taktınız ki,rahat olun bence.

sürekli ibaresi varsa kontrol olmaz olsa zaten yazar raporda

teşekkürler arkadaşlar inşallah dediğiniz gibidir,çünkü bu ülkede bir insan mezara girmeden öldü sayılmıyo bazende duyoruz adam öleli yıllar olmuş yaşıyomuş gibi işlem yapıp fatura bile kesiyolar,hastanelerde çok rastlıyoruz, kişi hasta ayakta duramıyo başkasının bakımına muhtaç ona sağlamsın git çalış,sağlamada sen hastasın git yat dene biliyo,allah hepimize hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin,başımıza adil,hakka hukuka riayet eden,kul hakkından sakınan içinde allah,a nasıl hesap vereceğini düşünen güçlünün yanında değil haklının yanında olan,idareciler nasip etsin,

emekli maaşını al gerisi boş takma kafaya kazanılmış haklar geri alınamaz korkma

Üst Alt