Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesinde oran düşerse maaşım kesilir mi?

hasanyeşil

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2013 yılında 1 yılın kontrol ile emekli oldum bu yıl ise kontrolüm vardı hastaneye gittim işlemlerimi tamamladım ama psikiyatri doktorum puan vermemiş vergi indirimim sürekli eğer %40 aşagısında puan gelirse maaşım kesilirmi lütfen yardımcı olunn !!!

Evet, eğer emekliliğe temel sayılan işgücü kaybının ortadan kalktığına dair bir rapor verilirse, yani oran % 40'ın altına inerse emekliliği iptal ederler.

Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız mutlaka itiraz edin.

ama doktorumun htası değilmi geçen sene %25 puan vermiş raporlu ilacım var puan vermemiş itiraz etsem olumlu cevap alırmıyım ?

heyetteki doktorlarda bu duruma şaşırdı psikiyatri doktorunun puan vermesi gerekiyormuştu itiraz etmeliiyim

merheba arkadaşlar ben 2013 de erzurumda yuzde 70le aldığım raporla malulen emikli oldum 1 sonra kontrol dediler 1 sene sonra ığdırda heyete girdim bişe denmediler şimdi beni yine erzuruma sevk etmişler maşımda kesilmiş bilgisı olan arkadaşlar yazsın teşekürler

Lütfü bey, kontrol muayenesi tarihini geçirmiş olmalısınız ki aylığı kesmişler. Bir an önce sevk ettikleri hastaneye gidip rapor işlemlerini halledin. Eğer emekliliğe temel olan oranda rapor verilirse, maaşınız durdurulduğu tarih itibarı ile yeniden bağlanacaktır, geçen süreye ait aylıklar toplu halde ödenecektir.

teşekürler oturan boğa 28.08.perşenme günu heyete girecem

Üst Alt