Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesinde özel hastane değerlendirmesi işe yarar mı?

hilmiye_2

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar şuan itibariyle devlet g hastanesindeki doktorumun gittiğini öğrendim malulen emekliyim haziranda tekrar heyete gireceğim bundan sonra 3 ayda bir özel hastanenin psikiyartisyine gitsem onun raporları heyete geçerli sayılır mı çünkü heyete girdiğim hastane uzak oraya gidemiyorum buradan aldığım yazılı kağıdı götürmüştüm acaba özel hastanenin raporu benimle ilgili not ve düşenceleri yazılı kağıt heyet zamanı geçerli olurmu cevabınız için şimdiden teşekkürler

mrb rapor alacağın devlet hastanesinde mutlaka muayene olun. hasta bilgi yönetim sistemi HBYS de görünmesi gerekir muayene düzenli olduğun şifa ile tedavi devam edildiği görünmesi gerek özel hastane kayıtları muallak.. kesinlikle o hastanenin biriminde muayene ol ilaç akışı giriş çikişin hastalık şikayet dürümüm görünmesi lazım özel hastane gecersizdir.

Üst Alt