Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesine çağrıldım. Hastaneye gittim. Maaş ne zaman bağlanır?

Karayakup

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben %41 engel ile sürekli rapor alarak emekli oldum ve 6 ay maaş aldım SGK beni muayeneye çağırdı 55 günlük bi muayene
Sürecinden sonra heyete girdim 21.03.2019 da ve bugüne kadar hala raporumu bekliyorum buara maaşımda kesildi 2ay oldu ilginize müteşekilim

Karayakup

Rapor size verilmez, SGK'ya gönderilir. Bu zamana kadar göndermişlerdir de zaten. SGK'ya gidip sordunuz mu?

Evet Abi 11.6.3019 gelmiş evrak okunaklı çıkmamış tekrar Ankara’ya
gönderdiklerini söylediler teşekkür ederim abim

bir işi bilmeyen memur yüzünden ceremesini millet çekecek yanii!?...ha gerçi burası Türkiye her şey normal de!

Abi bana telefonla aradığımda öyle söylediler bugün çocuk linke bakmış linkte de aynen şöyle yazıyor muşSağlık kurulu KMT yazısı kaldırma Gelen evrak kayıtlı işlem tarihi saati ve memurun adı soyadı teşekkür ederim

6 ayda sürekli raporla kontrole çağırmaları garip olmuş rahatsızlığının neydi raporunun eskimiydi

Abi raporun daha bir yılı bile dolmamıştıÜzerinde sürekli yazıyorduBir gün Sosyal güvenlik il müdürlüğünden telefonla beni aradılar il müdürüne gelmemiz istediler oradan elime bir evrak buluşturarak Marmara eğitim araştırma hastanesi Pendik muayeneye gönderdiler 4.02.2019 tarihi 11 tane Poli klinikten kendi imkanlarımla randevuları aldım ve bu süreç aşağı Yukarı 50 55 gün sürdü 21.04.2019 da heyette girebildim ve raporum Sosyal güvenlik kurumundan halaç kalmamıştır maalesefBugün çocuk linke bakmış ve aynen şöyle yazıyor muş sağlık kurulu kmt yazısı kaldırma Gelen evrak kayıtlı memurun adı soyadı işlem saati tarihi teşekkür ederim saygılarımı

Çok afedersiniz rahatsızlığımı sormuştunuz ben işgücü kaybından vergi indirimi yaptırdım İstanbul vergi dairesinden kulaklardan orta derece işitme kaybı %36 net fiziksel ve beyin cerrahisi sekiz oran toplamda %41 ile emekli olmuştum daha Altay maaş almıştım ki tekrar muayeneye gittim yukarıdada İfade ettiğim gibi

insanları sıkıntı sitresden öldürüp tamamen maaşlarını iptal etme derdindeler başka birşey demiyorum üç krş engellinin emekli aylığına göz diktiler..

dirhem

vergi indirimli emekli olunduğu için tekrar ankaraya gidiyor rapor

Bende kontrol muayene oldum haziran 25 gibi heyet tekrar çağırdı geri kalan yazışmaları kurum/ankara ve hastahane kendi arasında yapacakmış artık.

Bu esnada kontrol muayenesinde oranımızı nerden öğrenebiliriz acaba @OturanBoğa

Üst Alt