Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrole çağırdılar. Raporumu nasıl yenileyeceğim?

atasoysenem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın OturanBoğa

öncelikle 2 yıl bir süre kadar emekliliğin tadını çıkardı babam. yalnız bir ay öncesine kadar sgk dan raporu yeniletmememizle ilgili bir yazı geldi. biz de normakl randevu aldık gelen kağıtlarımızıda süreci başlatıcaz yeniden.
forumda çok okudum ama bulamadım eylül sonu gibi raporun süresi bitiyor biz de o zamana kadar yetiştirebilir miyiz? yeniden vergi dairesine gitmeye gerek var mıdır?

şimdiden cvplarınız için teşekkürler

atasoysenem

Hastanede işlemleri sgk sevkine istinaden yapmalısınız. Aman kişisel başvuru olmasın.
Vergi dairesi ile vs. hiç ilginiz yok.

Olabildiğince hızlı halletmeye çalışın. Eğer süreç uzarsa, maaş durdurulabilir ama son kertede maaş kaybı olmaz. Rapor süreci tamamlandığında maaş kaldığı yerden ödenmeye devam edilir.

Merhabalar OturanBoğa sizin dediğiniz gibi yaptık yalnız ondan öncesinde bir ayımız gitmiş oldu kendimiz bireysel halletmeye çalıştığımız için. Teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için. Peki bu kullanılan ilaçlar için bir değişiklik yapılmadı eczane rapor bitmiş dedi tabi henüz sağlık kurulundan aranmadık rapor için. Size sorum şu o rapor eczanede kullanılan raporla aynı görevi görüyormu. Yoksa ayrıca ilaç raporunu da mı yeniletmemiz gerekiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bende engelliyim, 14 sene önce 2006 yılında emekli oldum..

Raporum sürekli olduğu için şimdiye kadar hiç kontrole çağırmadılar..

Anladım. Süreç sanırım biraz yavaş ilerliyor ki bugun covid testi için yine engelli raporunu yenileyen GATA ya gittik acile giriş yaptırırken 250 tl para istemişler sigortası görünmüyor diye. Ödedik tabi ki. Ben e devletten baktığımda emeklilik maaşı durdurulmuştur yazıyor. Raporumuz süreliydi vergi dairesine raporu götürmemiz gerekiyormu?

Üst Alt