Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Rapor süreli verilince kontrol muayenesine çağırıldım..?

Gakgo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.ben vergi indiriminden emekli oldum.raporum iki yıllıktı.il sağlık müdürlüğü raporun süresi yaklaştığı için beni hakem hastaneye sevketti.ben koroner arte hastasıyım.bypass 2012 de olmuştum.2018 de kalp krizi geçirdim,hastanede yapılan tahlillerde bu seferde lösemi olduğumu öğrendim.bende emeklilik işlemleri başlattım ve 2018 de emekli oldum.şimdi yenileme amaçlı gittiğim hakem hastanesinde kardiyoloji klass 1 den yüzde 10 vermiş.genel cerrahi tansiyon yüzde 10 vermiş.onkoloji ise yüzde 60 vermiş.benim bildiğim kardiyoloji klass 2 den yüzde 30,onkoloji ise remisyondan yüzde 30 vermesi lazımdı.ve raporumu süresize çevirdiler.benim için daha iyi bu şekilde ama raporum Ankarada bozulurmu acaba.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İnşallah kardeşim,birde maaşı keserlerse seyret keyfi diye düşündüm.raporu aldığım zamanda direk kurula izah ettim.yok dediler,genelge böyle..bende ses çıkartmadım daha.

Tekrar selamlar,bugün il sağlıktan bir yazı geldi.hakem hastaneden aldığım sürekli rapora itiraz edilip yeniden hakem hastane olarak bu sefer tıp fakültesine sevk etmişler.böyle bir olay yaşayan varmı arkadaşlar.3 ay içinde 3.rapor olacak bununla.pandemi döneminde bu yapılanlar revamı bize.bana ne önerebilirsiniz arkadaşlar.mecburen bu heyetede girecem galiba.

Gakgo

Anladim vergi indirimi sürekli oldugunda emeklilik sürekli oluyor diye biliyorum.senin durumunu bilen arkadaşlar cevaplayacaktir.Gecmis olsun.

samedo99 çok teşekkürler.bilen arkadaşlar gören varsa yardımcı olur inşallah.

Geçmiş olsun kardeş oranlar 2019 da güncellendi yani lösemi için daha önce verilen oranlar yükseltildi.Löseminin hangi çeşidi hastalığın.Onkolojinin verdiği oran doğrudur en düşük onkoloji kanser hastalıkları %40 diye biliyorum

@Erdl merhaba lösemiden 60 aldım.toplamda 68 ile sürekli rapor verildi.ama il sağlık müdürlüğü akabinde bu seferde tıp fakültesine sevk etti.3 ay içinde bu üçüncü heyete girişim olacak.adamlar resmen dalga geçiyor sanki.bu hastaneden sonra nereye yollayacaklar acaba.şehir dışına sevk edilirsem şaşmayacam.aml m3 benim lösemi.Ayrıca 2 kalp krizi,bypass ve ht. Var benim.

il sağlık müdürlğünün itirazını anlamış değilim tamamen kanunsuz...zaten aldığınız oranlar yönetmeliğe uygun,sanki başka hastahanaeye gidince oran düşecekmi? onkoloji remisyon sonrası bile yuzde 40 veriyor...ee zaten 40 ın altına düşme olasılığınız yok...bence siz gidip il sağlık müdürlüğüne itiraz edin..beni neden uğraştırıyorsunuz diye söyleyin...ben toplam 81 puanla(onkoloji) izmir yeşilyrttan 1 yıl süreli rapor almıştım,buna itiraz ettim il sağlık müdürlüğü kanalıyla onlarda istediğiniz bir hakem hastahaneyi seçin oraya yollayalım dediler,bozyaka ssk hastahanesini istedim ve oradanda yuzde 64 ile süresiz rapor aldım ankaraya yolladm ve gittiği gibi onaylandı...

suzerk bugün gittim il sağlık müdürlüğüne,bayağı bir uğraştan sonra 3 ay önce aldığım raporla son raporu kabul edip işleme aldılar.bakalım sonuç ne olacak.tıp fakültesi zaten Allah'a emanet.her branş zaten 15-20 gün sonraya gün veriyor.bende kabul etmedim.il sağlık müdürlüğü bu sefer yardımcı oldu,2 raporu alıp işleme koydular.ilk raporum %55,9 iki yıl süreli,ikinci raporumda %68 sürekli.sonuç ne çıkar bahtımıza.Bu arada raporlar Ankaraya gitmiyormuş artık.

Gakgo
Raporlar Ankara ya vergi indirimi için gitmiyor mu yönetmelikte yeni kararmı çıkmış yoksa.

Gakgo
Kimm diyor Ankara'ya gitmiyormus diye nereye gidecek Ankara'ya saglik kuruluna gidiyor maliyenin

samedo99

İl sağlık müdürlüğünden bana o şekilde bilgi verildi.Ankarada yoğunluk yüzünden artık ilde bulunan defterdarlık ve maliye ile bağlantıya geçiyoruz dediler.

OturanBoğa merhabalar abim,benimde maaş durdurulmuştu.dys de en son 2.karar işlemi yapıldı yazıyor.kontrol muayenem vardı,iki hastanedende raporları zamanından önce aldım.maaşın bağlandığını nasıl öğrenebiliriz acaba.ayın 11 inde işlem yapılmış.e devlette acaba bağlandığında görebilirmiyiz,yada başka bir işlemmi gerekiyor.

Gakgo
2.karar servisinde ise muhtemelen işlemin bitmek üzeredir. Benimde kontrol muayenesi sonucu dys de 2.karar servisinden, 3.emeklilik servisi ne gönderildi yazdıktan 10 gün sonra sgk dan mesaj geldi. "Talebinize istinaden birikmiş aylığınız bankanıza gönderilmiştir" diye.
Kardeşim bir durumda şu var, maaş hesaba düşmüyor, açığa para geliyor tc numaranla sorgulat bankada. Tekrar ilk defa bağlanıyor muş gibi işlem yapılıyor.

Üst Alt