2018 yılında %51 ile erken emekli oldum, vergi idaresi başkanlığından 2 yıl sonra yeniden değerlendirilmeli diye kabul gördü,
2 yıl geçti engelli raporumu yeniledim yine 2 yıllık verdiler ve 1 yıl kaldı 2022 kasımda süresi doluyor sonra yine yeniliycem bu 3. Olacak
ve sizler de biliyorsunuz ki rapor yenilemek tam bir eziyet insana köpek muamelesi yapıyorlar, bir de doktorlar istifa etmiş yeni doktorlara derdinizi anlatıp onlardan da aynı oranı almanız lazım malesef bazıları işi yokuşa sürüyor
anlıycanız ben napıcam bilmiyorum her seferinde böyle 2 yıllık rapor verip yenilemem istenirse ne yapmalıyım bunun stresi beni çok yoruyor zaten psikiyatri %20 ilaçsız yaşayamıyorum 8 yıldır düzenli antidepresan ve uyku düzenleyici kullanıyorum 4 yıldır gittiğim doktorum istifa etmiş klinik açmış oraya gel ama maddi olarak zorlayabilir diyor tabi ki zorlar bir de her halukarda devlette hekime ihtiyacım var hem ilaçlar hem de rapor için başka birine derdimi anlatmam çok zor ona açılmam 2 senemi almış,
beyin tümörüm var 2013 den beri belli ki yok olma ihtimali yok neden hala zorluyorlar anlamıyorum,
her iki bacağımda da son aşamada venöz yetersizlik var bir bacağımdan ameliyat oldum damarı iptal ettiler diğer bacak da aynı durumda ama ameliyat olmadım o hala devam, 3 tane boyun fıtığım var ve her geçen gün ağrılarım artıyor ben daha ne yapayım anlamadım ki neden raporumu süresize çevirmiyorlar ya da bunun için ne yapmalıyım
lütfen biri bana yol göstersin yoksa kafayı yiycem.