Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Raporum 59'a düşerse emekliliğim iptal olur mu?

Murat Abul

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selâmlar.14.03.1975 Doğum.
20.08.1993 sigorta girişi.4027 gün prim. %65 rapor oranla 2.derece engelli emeklisiyim.1 senelik süreli.yeni raporda oran %59 olursa emekliligim devam edermi.Saygilarimla.

Sağol abi.3.derece den oluyor o zaman doğrumu.

Selâmlar 1993 sgk giriş,4027 prim kontrolde % kaç rapor oranı almam gerek.bhaltazara göre.Saygilarimla

Rapor

Selâmlar.
Yineleyici depresyon 40+durağan olmayan kişilik bozukluğu 30 verilmişti.Simdi toplam %15 verildi.Ne yapmam gerekir. Teşekürler

İtiraz edebilirseniz zorlayın

Oran %40'ın altına düşmediği sürece emeklilik asla iptal edilmez. Rahat olun...

Eserin79

Gözümden kaçmış! :) Eğer oran düşmüşse o kadar, yapılabilecek tek şey itiraz etmektir...

Kontrol muayenesinden sonrası.

Selamlar, vergi indirimi ile 1 senelik raporum kontrol muayenesi ile süresiz oldu.
Sgk dan sonra vergi dairesi ne gidecek biliyorum. Ne kadar
sürede olur?

Kontrol muayenesiydi.hastane sgk ya gönderecek,oradan tekrar vergi dairesi ne gidecek diye biliyorum.vergi indirimi ile emekli idim

Psikiyatri kişilik bozukluğu oranı yarı yarıya düştü önceden100de30du sonradan 2019şu batta 100de15edüştü anlaşılan Bi tek kişilik bozukluğundan puan almışsınız anlaşılan depresyon hastalığınız bitmiş puan alamamışsınız

Yanlış oran yazmışım,özür dilerim.%42 yenisi.vergi dairesine gitmiş bekliyorum.
10 gün oldu,süresini bilmiyorum.6 ay önce müracaat ettim rapor için.kismetse maaş durumun neresinden başlar.

Bu rapor orani duserse emeklilik ne olur sorularina en net cevap SGK nin 2018/38 sayili genelgesinde orneklerle aciklanmis.Bence ordan bakip kendi durumumuza uygun seceneklere goz atmak faydali olacaktir.

Üst Alt