Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Süreli raporumu yenileyeceğim, yine süreli rapor mu verilir?

D_O_Ğ_A_N

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar.ben %70 lösemi ve %30 bypass olmak üzere %79 ile heyet raporu alıp emekli oldum.fakat bu rapor süreli.şimdi 2.raporda büyük ihtimalle lösemiden %30 kalpten %30 olmak üzere gene heyet raporu alacağım.bu aldığımda acaba sürelimi olacak.birde bu heyet raporunu istediğimiz bir vilayetten alabilirmiyiz.şimdiden verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

D_O_Ğ_A_N

Raporu neden yenileyeceksiniz? SGK süreli emekli etti ve kontrol muayenesi günü mü yaklaştı?

Süreli rapor yenileme

Selam arkadaşlar.ben %70 lösemi ve %30 bypass olmak üzere %79 ile heyet raporu alıp emekli oldum.fakat bu rapor süreli.şimdi 2.raporda büyük ihtimalle lösemiden %30 kalpten %30 olmak üzere gene heyet raporu alacağım.bu aldığımda acaba sürelimi olacak.birde bu heyet raporunu istediğimiz bir vilayetten alabilirmiyiz.şimdiden verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

D_O_Ğ_A_N

Engelli raporunu nereden isterseniz alabilirsiniz. Bunun emekliliğinizle ilgisi yok. Ama eğer oran %40'ın altına düşerse, o zaman sgk'nın radarına girme ve kontrol muayenesine tabi tutulma riski doğar.

Üst Alt