Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Vergi dairesi beni aradı kontrol muayenesine sevk edicez dedi..?

tamerrr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Büyük mükeller vergi dairesi beni aradı 7 yıl once almıs oldugum raporumda eksikler olduguny soyleyip tekrar muayane isteyip il mudurlugune yonlendireceklerini soylediler ve beni ariyacaklarmis benim raporum 5 yıllık vergi indirimim ise suresizdi simdj ben ne yapmaliyim

tamerrr
anladığım kadarıyla emekli değilsiniz yoksa sgk isterdi vergi dairesi veya sgk istediyse mecbur yeni rapor alacaksınız

Hayir emekliyim vergi indiriminden 5500 gun primim var bu kontrol muayenisne gitmesem normal emeklilige gecis yapabiliyormuyum

tamerrr
enteresan vergi dairesinin çağırdığına emin misiniz sgk çağırması lazım ama kontrole normal emekliliğe geçiş yapalirsiniz diye düşüyonurum

Istanbul buyuk mukellefler vergi dairesinxen aradiklarini soylediler sgkyla iletisime gecip yeni rappr istiyeceklerini soylediler

tamerrr
ok şimdi oldu sgk sizi kontrol muayenesi için çağrıcak takip edin maaşınız kesilir yoksa

MRM
Peki bu kontrol muayanesine gitmesem bir sıkıntı yasarmiyim maasim kesilsin problem degil normal emeklilik yasima birsey kalmadi ona gecis yapmak istiyorum bir ceza alirmiyim kontrole gitmedigim icin

Üst Alt