Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Vergi dairesi beni hastaneye sevk etmiş!?

Evciman

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim %57 raporum sürekli olduğu halde birde emekli olduğum halde vergi dairesi beni kartal eğitimve araştırma hastanesine sevk edimiş neyapayım maaşı kesilirmi

evet gitmeniz gerekiyor gitmezseniz maaşınız kesilir

Neden SGK değilde emekli olduğunuz halde vergi dairesi kontrol istemiş sordunuzmu.Birde SGK li ve vergi indirim belgeniz değil süreklimiydi.

Raporunuzun sürekli olması kontrol muayenesinin bir daha olmayacağı anlamına gelmez,vergi indirim raporunuzda süre kısıtlaması var ise süre dolduğunda tekrardan vergi indirimi için hastaneye sevk edileceksiniz.Sizin vergi indirim raporunuzda süre kısıtlaması var diye tahmin ediyorum

Hayır raporda vergi indirimide sürekli vergi dairesine sordum hakem hastaneden alın mayan raporları tekrar incelemeye alıyorlarmış ben raporu alalı 5 yıl oldu

Evciman,
Bence yeni rapor filan almayın maliye ile ne alaka ya emekli maaşını onlar mı ödüyor.

heger rapor cıkarmazsan zarttttt dıye maasını keserler.....

mandreyam

Zaten bende avukat verdim bekliyorum Avukat kartal eğtim araştırmaya degilde tekirdağda her hangi bir devlet hastanesine istedi sonuç bekliyorum

Nasil yani hakem hastanesinden alinmayan raporlari gecersizmi oluyor dogrumu anladim

Kalpde ikitane stent astım bel boyun fıtıgı kolestrol skolyoz midede reflü hiper tansiyon0

Üst Alt