Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Yeniden EKPSS ile atanıp emekliliğimi sonlandırabilir miyim?

Evliyacelebi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
@OturanBoğa,

Merhaba hocam
2yil önce de yazmıştım size.2002 sgk girişim, 2006 banka özel sandık,2009 meb kadrolu öğretmenlik ve 2020 %80 engelli raporu ile emekli oldum.fakat bağlanan maaş en düşük emekli maasi(yaşlılık ayligi)
İnanın geçinemiyorum.

2024 ekpss girdim ve şuan tercih kılavuzu yayımlandı 9.mad.diyorki:herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
Peki ben şimdi ne yapabilirim, nasil bir yol izlemem gerek,tekrar çalışmak istiyorum ancak bu madde yine engelliyor bizi.yardimci olursanız sevinirim.
Kisacasi emekli engelli ogretmen tekrar ekpss ile atanabilir mi? Teşekkürler

@Evliyacelebi,

Merhaba dostum Bizim de Başımıza geldi aynı şey eşim Normalde emekli fakat kamu sektörüne gireceği zaman kamu sektöründe çalışacağı için maaşını kesinlikle kesiyorlar

@Profsör,

Yani normal olanı istiyorum ben de.haksiz bisey istemiyorum.ekpss ile atanalım kessin tabiki maaşımı.ama tercih kılavuzunda vasvuramaz yazıyor.baglanan emekli maasi en düşük maaş zaten geçinemiyorum ki.emekki olmuşsun niye tekrar atanmak istiyorsun diyenlere: buyrun siz geçinin 12500 tl ile

Merhaba nasıl bir yol izlediniz acaba.suan kılavuzda aylik alanlar başvuru yapamaz yazıyor.normalde alanında otomatik kesilmesi lazım değil mi?siz başvuru yapıp atandığını mi peki

Üst Alt