Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Yeniden hastaneden rapor almam istendi..?

hilvanlı

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
slm arkdaşlar 193 engelı rapor hastaneden yüzde 59 aldım ankara gitti oradan dün geldi raporda diyorki techiler yazılmış diye yine saglık kurulna gireceksın diyor yine bütün dr gezecegım yoksa aynı raporam teshi
ler yazıacaktır tşkler

hilvanlı, klinik bulguları, hastalığın tanısını ve teşisleri açıkca belirtilmiş yeni bir sağlık kurulu rapor istedi deyilmi?

SGK bendende üniversite hastanesinden alınmış yeni bir rapor istedi ve aldım gönderdim işlmlerim biti şimdi emekliyim.

Kardeş, SGK bu dediği dedik çaldığı düdük yapacak bir şey yok denileni harfiyen yapacaksın başka çaresi yok:confused:

Vergi indiriminiz surelimiydi ayrica yeni rapor istenildiginde oranlandirms yapiliyormu yoksa hastaligin devam edip etmedigine mi bakiliyor kontrolde

Aynen bende emeklimisiniz yoksa kontrollu emeklimi oldunuz

mehmet-41 kardeşim gerçekten hastalığı veya rahatsızlığı varmı daha önceden ameliyat olmuşmu diye bakılıyor galiba.

İnşallah daha önceden rahatsızlığı olup olmadığına ameliyat geçirip geçirmediğine bakıyorlardır. İnşallah tekrar oran için uğraştırmazlar.

Üst Alt