Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emelilik müracaatı ile maaşın bağlandığı zaman arasında geçen sürenin parası..?

sbg-barış

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
21 mayısta emeklilik için müracat ettim, eve gelen evrakta müracaat tarihi 28 ağustos olarak gözüküyor, birikmiş maaşlarım verilmeyecek mi? Acil bilgi rica ediyorum.Teşekkürler.

Bir yanlışlık olmalı, normalde herkesin başvuru tarihi yazar ve bir sonraki ayın 1 inden itibaren emekliliğiniz başlar. E devletten ve SGK nın evrak sorgula bölümünden de durumunuzu kontrol edebilirisiniz. Kolay gelsin.

Birikmiş maaşın varsa toplu alıcaksın onları.

Malulen emeklilik mi yoksa erken Yaşlılık emekliliği mi?

yaşlılık emekliliği.dün sgkya gittim, ismimi söyler söylemez ilgili memur sizin ve bir kişin emeklilik işlemlerinde hata yaptık, emeklilik başlangıç tarihinizi başvuru tarihi yerine maaş işlemlerinizi hallettiğimiz gün girmişiz yanlışlıkla dediler.Daha sonra yaptıkları hatayı farkettiklerini ve düzelttiklerini söylediler ama bana herhangi bir evrak vermediler.Eve postaladık dediler.Bakalım, bekliyoruz yeni evraklarımızı.Geldiğinde maaş bilgilerimi paylaşacağım.Herkese teşekkürler.

Sorunu düzelttilerse ne ala. Hayırlı olsun emekliliğiniz :)

Üst Alt