Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emg testi iğneyle yapılan İstanbul'da hastane var mıdır?

soneman

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
6
istanbul devlet hastanelerinden iğneli emg testi yapan varmıdır
2 ceşit yapılıyor çünkü genelde cilde temas eden kablolar ile diğeri kasın içine giren iğneli test asıl hastalık böyle cıkıyor
bilgisi olan yada yaptıran varsa bilgi verirse iyi olur

ben izmir 9 eylül hastanesinde iğne ile olanı yaptırmıştım bacağımdaki sinirlerin ölçümü için yapmışlardı, o kadar çok canım yanmıştıki ...

evet bende 3 kere emg testi yaptırdım iğneyle yapılan insanı cok etkiliyor
ama sağlık raporum doğru cıkmıstı gata da yapılmıstı cok ağır senserimotor nöropatiye cıkmıstı
ama normal kablo testiyle normal senserimotor hastalık cıkıyor
engelli raporumda az puan almıstım doktora normal gibi geliyor kablolo test

pendik istasyon hastanesinde yaptırdım ben pendik devlet hastanesi sevk etmisti orda yapilio yani

bakırköy sadi konuk hastanesinde rapor alırken emg testi yaptıran varmı ?

Çoğu hastane yapar diye biliyorum. Bağlı bulunduğum yakın devlet hastanesi ek hizmet binasında cerrahpaşa da oldukça fazla yaptırdım.

emg testi her hastanede yapılıyordur tahminim
fakat 2 ceşit ben 3 kez emg testi yaptırdım 2 si kablolu cilde deyip yapılıyor
iğneli olanı 1 kez yapıldı iğneyi kasın içine girip öyle yapılıyor daha cok can yakıcı ve bana göre gercek değer cıkıyor
engelli raporum için itiraz ettim
bakırköy sadi konuk hastanesini seçtim
20 gün bekleme süreesi varmış sonra muayene olucam
o yüzden merak ediyorum araştırıyorum

bakırköy sadi konuk hastanesinde emg testi yaptıran yokmu engelli sağlık raporu alırken
iğnelimi normal kablolumu yapılıyor

Merhaba,marmara univ. Hastanesinde de yapılıyor bana da yapılmıştı adresi pendikte çok geçmiş olsun

bakırköy devlet hastanesinde yaptıran yokmu hiç emg testi ?

Üst Alt