Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EMG testinin amacı nedir?

tcfatmayuregir09

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar EMG nin amaci nedir doktorlar bu testi ne icin istiyorlar tedavi amaclimi yoksa teshis mi yada hasar tespitimi ne bilen varsa yardimci olmalarini rica ediyorum kafayi yiicem zaten düşük ayak berbat bir durum okuduklarimdanda çook korkuyorum yaptirmasammi diye düşünüyorum bu testi yaptirmamin bana ne faydasi olacak bilen var mi mumkunse acilen cevap bekliyorum yardımci olursanız sevinirim

emg sinirsel hasarları tespit etmek için yapılan testtir rahatsızlığınız tam olarak nedir sağ kolumda uzun zamandır ağrı vardı doktor sinir sıkışması olabilme ihtimaline karşı emg testi yaptı sorunun ortopedik olduğunu herhangi bir sinirsel sorunun olmadığına karar verdi ağrı kesiciler veya fizik tedavi ile tedavi edilebileceğini korkmamam gerektiğini söyledi zaten yürüyemediğimdem sürekli kollarıma yük biniyor bende sizin gibi korkuyordum ama asla tıptan vazgeçmeyin doktor yazmadığı müddetçe ilaç kullanmayın özellikle bitkisel diye satılan şarlatan ilaçlarına sakın kanmayın doktorların sayesinde çok şükür rahatsızlığım geçti geçmiş olsun en kısa zamanda acil şifalar dilerim

Merhaba bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim benim rahatsizligim kalcamdan kaynakli dizlerim vekalcamdan 7 kez protez ameliyatı oldum en son birbucuk ay once birer gün arayla 2 kalca protez oldum ve düşük ayak oldum zaten yuruyemiyordum simdi daha kotu oldum hic basamiyorum ameliyatlarim hep sıkıntılı ve riskli geçti ama bu turde yapilan emg lerin farkli ve cok zor oldugu soyleniyor forumdaki yazılarda o kadar acilar cektimki tarifsiz buda beni korkutuyor ilaclarin faydasi olmuyor zaten okadar cok morfin verdilerki hastanede agrilar agrilar neyseki simdi azaldi cok şükür ayrica su volkie denen alette kollarimi mahvetti sizede cok gecmis olsun

Selamun Aleykum
Emg'de dayanılmaz bir ağrı yok.Benim sol bacağım felçli,benden de istediller,kendimi rahat bıraktım,en son bir saniye kadar acı vardı Ya Sabır dedim.Allah'ın izniyle sorunsuz bitti.
İnşallah sizinde rahat geçer,kafanızda büyütmeyin normal muayeneye girer gibi yapın.Allah şifa versin.

Ve Aleyküm selam sevgili nurgul Rabbim sanada co
k acil sifa versin inşallah evet korkunun ecele faydası yok demişler mecburen yaptiracagiz

mrblar
geçmiş olsun öncelikle. ben CIDP hastası olarak yaklaşık 13 defa emg çekildim. çokta korkulacak bir test değil. düşük voltajda elektrik verip sinirlerin işlevselliğini araştırıyorlar. teşhis amaçlı bir test desek daha doğru olur. önemli çünkü hastalığın tedavi şeklini belirliyor. inşallah kısa zamanda düzelirsiniz acil şifalar dilerim...

Merhaba kalça protezi EMG yaptiran arkadaslar

Arkadaşlar yardımlarıniza ihtiyacim var ben 4uncu kez kalça revizyon ameliyatindan sonra dusuk ayak oldum cektirdigim EMG sonunda siyatik sinir kaybı dediler buda kalcadan bacaga giden ana sinirmis simdi doktorum ayni ameliyat yerini acip sinirlere bakmak istiyor ama ben cok korkuyorum çünkü ameliyat esnasında asiri kanamadan dolayi olmus bu durum ve ameliyat cok riskli geçti bu ameliyatı olsammi olmasammi kararsizim icinizde boyle bir durumda olan varmi varsa bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

Üst Alt