Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emine Erdoğan yorumu size kalsın...

keşke emine erdoğanın yorumunu komple paylaş

ne demek istediğini anlarsın iyi niyetli sözler söylemiş kötüye yorabileceğimiz tek cümle yok

kötü tek cümle bile yok SOL HABER BUNDA NE HABER BULMUŞ ANLAMDIM

down sendromlulara zararsiz gözüyle bakıyo peki down sendromlu olmayan engelliler zararlımı oluyomuşki herkesin down sendromlu olmasını istiyo

Nevar bu konuşmada arkadasim sanirim sen işine geldiği gibi yorum yapmisin ama biraz siyaset dişinda bak çokta güzel konuşmuş kötüye yorumlamak çok kolaydır her yazilani kotuyede yorumlarsin iyiyede iste sizin gibi insanlar bu yasami boyle zorlastiriyor

arkadaşım ben yorumu size bıraktım bak 2 defa yazdım ben bu konuşmaya iyi de demedim kötü de demedim

kardelen keşke down sendromlu olsa

bu lafı nereye çekmeye çalıştınız belli

Emine erdoğanın sözlerinin devamı

doğduğum günden beri bi süt ağabeyim vardı down sendromlu adı hayrettin biz ona leylim derdik

tüm ailemizin maskotuydu o kadar severdik ki biz onu ozamanlar down sendromlular için eğitim kurumları vakıflar yoktu

diye devam ediyor

EEEE sen olsan ne düşünürsün bu söze

demekki aynı şeyleri düşünebiliyoruz

evet down sendromluları sevmiş yüceltmiş ama diğer engellileri de yerden yere vurmuş:) bizlerin neyi varkı hepimizi down sendromlu olsalar diyor

Engellileri ağır yatalak bakıma muhtaç olarak düşündüyse ,down senromlu olsun demiştir.Hırsız olmasında ...

Kardelen hanım ben de sizin anladığınızı anladım o yüzden paylaştım ama insanlar sizin üzerinize niçin bu kadar geliyo onu anlamış değilim her görüşe saygı duymak lazım gerekirken.....

üzerime gelmeleri aslında gördüklerimizi görüp kabul edemedikleri için:):) bakın turan beyde aslında öyle anladı 2 defa alıntı yaparak sordum bu sözden ne anladınız diye ama cvp yok:)

çünkü başka anlamla karıştırılması yok bu sözün demi

Üst Alt