Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[emine28] Emine usta, yazı ve şiirleri

emine28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
MUTLULUK

Sevginin bittiği yerde çiçekler açmaz,
Huzurun olduğu yerde uykular kaçmaz,
Herşeye rağmen gülümsüyorsan,
Bundan daha büyük mutluluk olmaz...

emine28 (yakındaki uzaklar şiir kitabından)

Bir mısrada benden

sen asık ben sana asık oturup bır kenara sevsem olmuyor gıdecek bıryer var gıtmesem olmuyor gıdıpte gerıye donesım gelmıyor hersey bombos gercek olan sensın senı gönlümde sevesım gelıyor ıcımde soluyorsun gozyaslarım yetmıyor yetmıyor haykırıslar bu can sana yetmıyor bı...lırım her acı zamansız gelır gelırde ıcımı benden alası gelır sevmekle yetınmek ınankı zor gelır korkarım soylemeye sesımden yas gelır....
Tesekkürler Yaşar yaşar dost, duygularınıza sağlık çok güzel satırardı. Birkaç gündür rahatsızdım geç cevap yazdım kusura bakmayın, selam ve sevgiler:):):)

Ve biterse hiç bitmeyecek sanılanlar,işte insan o zaman tükenir bence.

Tesekkürler Yağız Dost, selam ve sevgiler:):)

Kısa ama anlamlı bir dörtlük olmuş sevgili emine28. Yüreğinize sağlık.

[font=comic sans ms][sıze=4]sevginin bittiği yerde çiçekler açmaz,[/sıze][/font]
[sıze=4][font=comic sans ms]huzurun olduğu yerde uykular kaçmaz,[/font][/sıze]
[sıze=4][font=comic sans ms]herşeye rağmen gülümsüyorsan,[/font][/sıze]
[sıze=4][font=comic sans ms]bundan daha büyük mutluluk olmaz...[/font][/sıze]
[sıze=4][font=comic sans ms]ben, her şeye rağmen gülümsemek fikrini çok uygulanabilir bulmadığım gibi böyle bir eylemin insani duruşa katkı verebileceğine çok katılmıyorum açıkçası.[/font][/sıze]
[sıze=4][font=comic sans ms]paylaşım için teşekkürler, gönlüne sağlık emine28. [/font][/sıze]
bu herkesin mutluluktan ne anladıgı ile alakalı bir durum, görüşünüze saygı duyuyorum. Sevgiler.

kısa ama anlamlı bir dörtlük olmuş sevgili emine28. Yüreğinize sağlık.

tesekkürler prenses, sevgiler.

kısa ama anlamlı bir dörtlük olmuş sevgili emine28. Yüreğinize sağlık.
tesekkürler prenses sevgiler...

Üst Alt