Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emlak konut İstanbul Başakşehir ev kampanyası

grayland

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar devlete bağlı olan emlak konut firması istanbul kayabaşında konut kampanyası başlattı.p ve üzeri engelliler kuraya girmeden daire sahibi olabilecek.isteyen arkadaşlara duyurayım dedim.bu arada bu gün itibari ile kuraya katılmak isteyen kişi sayısı 14.000 kişiyi geçmiş yani talep olan bir yer.biz kuraya girmeden direkt alabiliyoruz.toki gibi ama fiyatlar daha yüksek istrseniz emlak konut un sitesinden başakşehir konutları diye bakabilirsiniz son tarih 30.09.2013
AYRICA KURBAN BAYRAMINDAN SONRA DA İBB YE BAĞLI KİPTAŞ İSTANBUL BAHÇEŞEHİRDE KONUT BAŞLATACAK.ONUN ŞARTLARI DAHA BELLİ DEĞİL.
bilgilerinize.

Daha detaylı bilgi yazar mısınız, fiyat ev metrekaresi ve başvuru şartları gibi. (engel oranı hariç varsa)

grayland arkadaşım ancak belirtmiş olduğun engellilerde p üzeri olanlar sadece yararlanabiliyor. Şu şekilde (Şehit Aileleri, Maluller (terör malulleri) ile Dul ve Yetimlerinin, İstiklal Savaşı Gazisi, Kore Gazisi , Kıbrıs ve Vatani Hizmet Gazilerinin, Özürlülerin, (Özürlülük oranı p’den fazla olanlar), kategorisinden başvuru yapacak alıcılar için kuraya konulacak konutlar arasından kontenjan ayrılacağı ve yukarıda belirtilen şartların aynen geçerli olacağını,)

evet haklisiniz.ben bu orani yazdim zannediyordum ama unutmusum.
bence %10 cok guzel bir oran.toplam 1000 konuttan bahsediyoruz bu da 100 konut demek baska projelerde bu olanagi bulmak cok zor.
imkani olan 100 arkadasimiz bundan faydalansa cok guzel olur.

saglamlarin kuraya girecegi icin sanslari 16 da 1.
bugun itibariyle 16000 kisi basvurmus.

kiptas evleri

merhaba arkadaslar emlak konut ve kıptas ta ev almak icin ne gibi evraklar gerekli benim ustume ev var alabilirmiyim acaba ev kiptas veya emlak konuttan cevaplarınız icin simdiden tessekurler

o fiyatı verdikten sonra her yerde ev var üst tabakaya hitap ediyor artık ne toki ne başka kurum garibana ev yapmı yor allah gözlerini doyursun ceplerini doldurmaya bakıyorlar

Üst Alt