Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EML'eri AML yapmalı!

Engelsizbiz

Aktif Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Nasıl olsa Endüstri Meslek Liseleri sonuçta AML yetiştiriyor. İsmide AML oldumu tamamdır bu iş çok sorun oluyorsa Anadolu Endüstri Meslek desinler gene AML oluyor hiç olmazsa aynı kapıya çıkar. Millette ona göre çocuğunu yazdırsın. Hiçbişey olamıyorsa amele olur bari.

haklısın ama zaten eski bir mezun olarak söylüyorum bölümünü bitiren bir meslek lisesi mezunu sanayide çalışam bir çırak kadar bile pratikte bişe yapamıyor

bu yüzden branş dışı ksdro olayına girmek en doğrusu zaten kadro falan yok üç beş tane elektrik elektronık üç beş tanede klima hepsi bu

Aslında gerekte yok kökten kapatmalılar meslek liselerini nasıl olsa (500.000 işletme iktisat) üniversite mezunu amele var.
Velhasıl nitelikli sanayici sermayeye hükmeden ve paylaşmayı bilen adam yetiştirmedikten sonra koç gibi bütün sermayeye hükmedip kendi başına oturup afiyetle yiyen adamlarla bu iş yürümez. Kazandığını ülkesiyle bölüşecek çalışanını doyuracak patronlar yetiştirmek lazım Koç holding, Sabancı Holdingler değil.Böyle sanayicilere böyle niteliksiz personel çok bile sayılır. :))

velhasıl birsürü gereksiz eleman yetişiyor ülkede yazık meslek liseleri ilk açıldığı zamanlarda devlet dediki fabrikalar bundan sonra meslek lisesi mezunlarını işe almak zorundalar diye ben o zaman lise 2 deydim fabrikadan adamlar gelip o sene mezun olanları kapıdan alıp gitmişlerdi fakat bir sene sonra ne kanun kaldı ne nizam hükümet değişikliği falan filan biz mezun olduk çıkışta bizi kimse beklemiyordu ve o günden sonrada hiç böyle bişey olmadı

şimdı trend ımam hatıplı full herkesi ımam hatıplı yaptılar. i.h.l yanı ıhalelerı alacak yetışmış eleman lazım bence herkes ımam hatıbe gıtmelı ac kalmazlar.:cool:

Üst Alt