Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet araç tescil aşamasında raporun gerçekliği için onay istedi!?

esgy89

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba,

Ezgi ben. bisey danısacagım.. Engelli araç için tğm evraklarımız tam malıye onayladı fakat emnıyete gıttıgınde trafık tescil raporunuz için hastaneden onay almamız gerekıyor dedı.
Sahte mı gercek mı dıye.. Bugun hastaneye müşavirimiz bildirmiş fakat emnıyete kargoyla o yazı 15 gunden once gıtmez dıyorlar .. bilginiz var mıdır konu ile ilgili

sahte ya da gercek oldugunu anlamak için emniyetteki memur dedi ki; hastaneye gidin saglık kuruluna onlar bıze raporu dogrulasın bızde burdan onay verelım. Trafik müşaviride bugun hastaneye gitmiş yazıyı vermıs hastaneden soylenene gore 15 gunde cevabın yazısı emnıyete gıdıcekmıs postayla.. biz daha onceden de boyle arac aldık ama bunu ıstemedıler. güya 2013 ten once alınan raporlar ıcın gecerlıymıs bu. ki bızım raporumuz %92 ve sürekli.

raporu bıze veren hastanede bakırkoy osmaniye polikliniği 2009 da verdi süreklidir diye

bende ilk defa böyle bir şey duydum . işin ilginç tarafı maliye onaylıyor ama emniyet sorun çıkarıyor

vallahi bende o kdr işlem yaptım ilk defa karsılastım.

peki hastaneden karakola bu yazı ne kadar zaman da gider biliyor musunuz?

Aceba raporun aslı ile değilde fotokopi ilemi başvurdunuz, normalde aslı olması gerek ama bazen fatokopi veriyor vatandaş haliylede ordaki memurun acemiliği ile butür istekler olabiliyor, daha önce karşılaştım

yok hayır.. aslını verdik tüm evrakların..hastaneden emniyete gidecek olan yazıyı bekllıyoruz artık kac haftada gider inanın bilmiyorum cok sıkıntılı

esgy89

Nedir son durum?

Böylesi bir şeyle karşılaşan oldu mu bugüne kadar?

acemi birine denk gelmişsiniz sanırım. hiç duymadım böyle birşey. tescildeki memur ya ne istediğini bilmiyor ya da gerçekten bu işin nasıl olacağını bilmiyor.

iyide bu işlemleri aracı aldığınız bayi neden yapmıyor sonuçta siz ona vekalet vermediniz mi araç sıfır değilmiki ?

Üst Alt