Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet mensubuyum. Psikiyatri bölümü C dilimi GİH olur mu?

Bdak84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
18.08.2016 tarihinde elazığ emniyet müdürlüğüne düzenlenen bombalı terör saldırısında yaralandım ve omurgamdaki kırık ve yüzümdeki kesik ile ilgili olarak o dönemde aldığım raporları sgk yolladım.
Üniversite hastanesinden radyolojik bulguların olduğu yeni bir rapor alıp tekrar göndermem istendi. Mr cihazına girdiğimde kapalı alandan ve seslerden etkilendiğim için mr raporumda hareketli olduğumu söyleyen beyin cerrahi doktoru psikiyatri bölümüne görünmemin gerektiğini söyledi ve sağlık kurulu psikiyatri bölümüne sevk etti.
Yaklaşık 1 senedir takibim yapılıyor ve psikiyatri bölümü de travma sonrası stres bozukluğu tanısıyla c dilimi ve aktif silahlı görev yapamaz şeklinde rapor düzenliyor.

Bu raporuda mevcut evraklar ile birlikte sgk personel şube üzerinden yolladım. Sgk tekrar bir karar yolladı ve bu kararda dilimin belirtilmesi ve aktif silahlı görev yapıp yapamayacağımın belirtildiği yeni bir rapor istedi.
Benim endişem sağlık şartları yönetmeliğinde c dilimi olup silah kullanama iyilik haline sahip olmayanlar d dilimi kabul edilir şeklinde bir ibare var ve psikiyatri bölümünden d dilimi olanlar ve diğer bölümlerde e dilimi olanlar emniyet hizmetleri sınıfında idari polislik yapamaz şeklinde ibarelerin yazılı olması.

Emniyette beni tekrar psikiyatri bölümüne sevk etti. C dilimi ve silahlı görev yapamaz şeklinde yeni bir rapor verilirse diğer yaralanmam ile ilgili raporun bir önemi kalmayacak. idari polislik ve vazife malüllü talebim yerine getirilmediği gibi gih memurluğu gibi bir durum ortaya çıkacak.

Emniyetin verdiği yazı ile ilgili cuma günü psikiyatri bölümüne gideceğim. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Gih olmak istemiyorum.

Bdak84 Devrem Yeni Üye Olduğum İçin Mesajını Şimdi Gördüm... Terör Yaralanmanızdan Dolayı Size Gazilik Ünvanı Verldimi ???

KONUYA VAKIF DEĞİLİM AMA : bombalı terör saldırısı olduğu için özlük haklarınız saklı kalır. yukarıda yazdığınız yazılara istinaden silahlı görev yapamaz şeklinde rapor çıkarsa G.İ.H olma olasılığınız çok büyük. ( psikiyatriden c dılımınden sonrada d dılımı alırsak) ayrıca raporlar böyle devam ederse idare takdır ederse Pasif gorevlerde silahli olarak calisirsınız A B C EHS çalışır C aktif görevler dışında çalışır deniyor yönetmenlik GİH

_önünüzde iki secenek var malulen emekli olursun yada gih sınıfına geçersin ayrıca askerlikte yapamaz ..SİZLERE SORULACAK ÜST YAZI ILE Emeklilik veya Gih mi istiyorsunuz diye sorulur gih olmak isterseniz Bilgisayar sertifikanızı dilekçeye ekleyin ve atanmak istediğiniz yeri belirtin DİLEDİĞNİZ YERE GİDEBILIRSINIZ BU HAKKINIZ VAR GİH GEÇTİKTEN SONRA İYİLEŞİRSENİZ DE POLİSLİĞE DÖNMEZSINIZ AYRICA TERÖR TAZMINATINIZ DA VAR

Devrem kolay gelsin bende polis memuruyum bende terör saldırı nedeniyle yaralandım banada tramvay sonrası stres bozukluğu olarak c dilimi verdiler senin için neticesi ne oldu vazife malulluğu verildi mi ?

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar ben Teror saldırısında yaralandım sonrasında psikiyatri den Tranva sonrası stres bozukluğu tanısı ile emniyet sağlık yönetmenliğine göre c dilimi verildi mesleğe 2007 girişliyim evraklarım sgk ya ulaştı şimdi kontrol muanesi falan isterler mi bilgisi yardımcı olabilir mi ?[/FONT]

Üst Alt