Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet personeliyim. Gazilik için kaç raporla, nasıl başvuru yapabilirim?

oktay_ermis

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkse merhaba. 2013 yılı aralık ayında görevli iken motosiklet kazası yaptım. Gazi hastanesinde tedavi oldum. Sağ kolumda parçalı kırık bilekte kırık vs oldu. Tedavi sonunda gazi hastanesinden özel olarak aldığım durum bildirır raporu aldım. Bu raporda %15 ortopedik engel yazıyordu ve altta bu rapor 1 yıl geçerlidir yazıyordu.

Konuyla alakalı ilerleyen dönemlerde mahkeme rapor isteyerek beni hacettepe adli tıp kurumuna sevk etti. Orda tek bir doktor beni muayne ederek tedavi süreci 4 ay ama engelli durumu %0 verdi. Biz bu rapora itiraz ettik haliyle. Polis memuruyum ve sağ kolumu tam anlamıyla net bi şekilde kullanamıyorum güç kaybıda mevcut. Bu arada emniyet bana 100 gün üzerinden nakdi tazminatımıda ödedi. Gazilik için başvurmak istiyorum. Ama nasıl olur ne yapmam gerekir hastane bana yine mi %0 verir. Gazi olmak için % kaç gerekir. Bilgilendirirseniz sevinirim.

oktay_ermis

İşgücü kaybı olmadığına işaret eder %0 oran. Bahsettiğiniz kısıtlılık varken nasıl böyle bir oran verilmiş anlamak mümkün değil. Ama son kertede rapor oranı yükseltilmeden bir hak elde etmek de mümkün olmaz.
İtirazınız sonucu yeniden rapor alma süreci devam ediyor mu?

oktay_ermis

Merhaba! 100 gün için ne kadar nakdi tazminat aldınız bende jandarma personeliyim motorsiklet kazası sonrası yaralandım durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim

05072350062 yarın müsait zamanda arayın görüşelim hocam yardımcı olurum elimden geldiğince

Üst Alt