Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet'te memurum. 10 yılım doluyor. Malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım?

bipolar23

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Mrb lar bende emniyette sivil memur olarak çalışıyorum 2006 yılında polislik ten bipolar bozukluk tanısiyla kurumum saglik sartlari Yönetmeliğinin D dilimine sokarak geri hizmet olarak gih memuru yaptılar beni ve 2016 temmuz ayinda 10 yilim doluyor ve ben kurumuma dilekce verip malulen emekli olmayı düşünüyorum Şuanda 2750 tl aldığım maaş eğer malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım yani maasim ne kadar düşer ve ikramiye ne kadar alırım tsk ederim acil cvp yazarmisiniz.

Valla hesapladim ama sizce tahmini ne kadar alırım lisans mezunuyum ve 1985 doğum gih memuru bilgisayar isletmeniyim tahmini bilgi verirmisiniz lütfen ek gösterge 1100 ve 6/3 kademe derecem

bipolar23 polnetten baksana emekli olsan ne kadar maaş bağlancağına ya da personele sorsana bilmezler mi

Bende emniyette psikiyatri sebebiyle gih geçtim 10 yıl bu temmuz ayında doluyor 2016 temmuzda emekli olursam malulen emekli maaşı ve ikramiye yaklaşık ne olur 1100 ek gösterge lisans mezunu ve kademe derece 6/ 3 lütfen yardımcı olurmusunuz

devlet memuru vergi indirimi

Egm de polis memuruyum.rahatsızlığım sebebiyle (bipolar bozukluk) on yıldir geri hizmete geçip kurumunda çalışıyorum. Yeni öğrendim % 40 raporun var ve devletin sunduğu hizmetlerden bunları öğrenmek istiyorum özellikle vergi indiriminin ne kadar olduğu ve diger şeyleri.Ayrıca 10 yıl doluyor bu şekilde çalışıyorum malulen emekli olucam alacağım maaş ve ikramiye nedir 1100 ek ödeme 5/1 kademe derecem lisan mezunu bilgisayar isletmeniyim.haklarimi bilmek istiyorum

1618 tl.maaş,30.000 tl.ikramiye alırsın.

çunku artık çalısacak gucte degılım
gecen haftasa sebepsiz tayınımı kagıthaneden ataturk havaalanına cıktı raporlarıı sunmama ragmen 45 dakikalık yol gıtıp gelirsın senı adlı yerde calıstırmıyorum seklınde saglıgı kotu durumda olan ve ayrıca bir bayan olarak 10 yıl yeter bu kurumda calıstıgım bu yuzden olucam ama kredi çektim artık bir sekilde zorlanacam o yuzden merak edıyorum ne kadar alırım bilgisi olan lutfen cvp verırse memnun olurum

Çok tsk ederım peki vergi indirimi ne olur

Vergi indirimin 3. Dereceden olur %lik vergi dilimin 15 yada 20 ise tutar değişir. %15 olursa 31 tl %20 olursa 42 tl aylık yansır.

bence emekli olma seni sıkıştırıyorlasa kurum değiştir emekli olunca maaş 1,000 tl eksilir. ne gerek var ..

Emekli aylığı ve ikramiye hesabında bir çok önemli unsur vardır. Devlet memurları için en az iki yıllık ön lisans mezunu olmak ve 2200 ek göstergeden emekli olmak hem aylık hemde ikramiye artışında önemli bir unsurdur. O yüzden size tavsiyem 2200 ek göstergeye gelene kadar çalışmanız olacaktır. Şu an 5 derecenin 1 kademesinde olduğunuzu belirtmişsiniz. Devlet memurları her 3 yılda bir derece ve her bir yılada bir kademe kazanırlar. Normal akışında 1. dereceye gelmek için en az 15 yıl daha çalışmanız gerekli. Ama karar sizin elbette sağlık durumunuzu sizden daha iyi bilen olmaz. Bir diğer husus da göreve engelli kontenjanından başlamadığınızı anlıyorum. Mevcut raporunuzu emekli olmak için SGK onaylamayabilir. Bunuda unutmayın.

Emniyette çalışmak zaten sağlıklı biri için çok sıkıntılı benim için daha sıkıntılı ben 10 yıl temmuzün 13 de doluyor 14 bile gerek kalmadan emekli olucam sgk onayı sıkıntı değil egm sağlık Yönetmeliğine göre d diliminde olunca istersem molulen emekli olabilirim hiç bir şekilde tekrardan heyete girmeden bu dilimde çalıştığım için zaten malul sayiliyorki sadece günüm u bekliyorum ben 1000 tl için çalışmaya gerek yok aldigim ikramiyeyle kendime küçük bir butik açsam daha güzel sakin hayatim olur

Turkuaz06

turkuaz06

Turkuaz06 ben sana sorayım bende emniyette polislikten gih geçtim 11 yıl çalıştım şimdi adi malul yani malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım . Şu anda 5/3 derecem ek gösterge 1100 ve şu anki maaşım 2955 tl ne kadar düşer ve ikramiyem ne olur

10 yıldan önce veya sonrası için tam olarak fark ne oluyor maaşta ve ayrıca sgk kontrol muayenesi veriyormu

Mrb ben emniyetten malulen emekli oldum şu anda 1950 maaş alıyorum

Bipolar 23, psikiyatri sorundan dolayımı emekli oldunuz,heryıl hastahaneye sevk ediyorlar mı? Polismisniz? Bende 10 yıllık polisim D rapor verdiler.ne tavsiye edersiniz?

Polistim gih geçtim d dilimi ile ve 10 yıl dolunca malulen emekli olmak için başvurdum ve oldum şimdi 2 aydın malul emeklisiyim aldığım maaş 1950

Merhaba bipolar, kontrol muayeneleri nasıl oluyor, bende 10 yıllık polisim D dilimi raporum var,doktor iğleşti derse ne oluyor? Tekrar memururiyetmi?yoksa ortadamı kalıyoruz?

Tekrardan dönme şansınız Yok malesef ama malulen emeklilik talebinde bulunabilirsiniz

çalışmanız az olduğundan tabandan maaş alırsınız o da net 1871 tl.

Kontrol muayeneleri nasıl oluyor acaba mesela örneğin iyileşti denip maaş kesilse kontrol muayenesinde tekrardan dönme şansı olmalı diye düşünüyorum o zaman nasıl oluyor acaba bilen var mı ?

@bipolar23 kardeş ayrıntılı yazarmsın? psikiyatriden mi emekli oldun?10 yıl dolunca tekrar hastahaneye sevk olup oran alıncamı emekli oldun?kontrol muayenesine gittin mi?ayrıca doktor iğleşti iyi derse ne gibi durum oluyor biraz paylaşırmısın ayrıntılı?

Bipolar 23 kardeş, 10 yılın dolunca tekrar heyete girip oran alıp mı emekli oldun ayrıntılı bir paragraf yaz bilelim?ayrıca araştırdım mı doktor iğleşti derse akıbet ne oluyor?

Bipolar kardeş,ayrıca yüzde 40 engelli raporum var demişsin,bipolar bozukluktan mı verdiler o oranı,nereden öğrendin?

Bence emekli olmayıp kurum değiştirim. Emekli maaşıyla geçinmek zor.

Emekli maaşı ile geçinmek zor mu kolay mı ondan daha önemli olan maaşın kesilme ihtimali bence acaba böyle bir durumda mesleğe geri dönüş yolu açık mı kapalı mı ?

Bir tane malulen emekli olup, Allah rızası için anlatacak adam yokmu?

Özellikle de devlet memuru olan bir insan rahatsızlığından dolayı emekli ediliyorsa bu hakkı elinden hiç alınmamalıdır, ya en baştan hiç emekli edilmemeli ya da edilmişse bu insanın kazanılmış hakkı elinden hiç alınmamalıdır benim görüşüm bu yönde ayrıca rahatsızlığından dolayı geri hizmete çekilmiş personele isterse emekli olma hakkı tanınmalıdır böylece hem o insan rahatça tercihte bulunmuş olur hem de onun yerine sağlıklı bir personel mesleğe alınmış olur .

Sokrates ben bu sorunun cevabını bulamadım?Emekli olsak bu kez maaşı alacaklar mı diye tekrar yeni bir hastalık çıkar bizden,malulen emekli olan yok anlaşılan?

Üst Alt