Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyetteki memurlar rapordaki sürücü olur raporunu kabul etmek zorunda değil mi?

hcamlibel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
B Sıfını sertifikamı alıp emniye gittimde polis heyete sefketti heyette sonuc h sınıfı otamatik fites arac kullanabilir raporu verdi
ben 4 yıldır arac kullanıyom hic bir zorlanma sorunum yok fakat emniyetteki polis öyle dedi rapor sonucunu elime alıp emniyete gidince direk raporda yazan ehliyeti verir mii
yardımcı olursanız sevinirim;

Heyet raporu ne diyorsa o geçerlidir. Memurlar en çok başka bir hastaney sevk edebilir o kadar.

hcamlıbel

öncelikle bayramınız mübarek olsun ...heyet rapaoru h sınıfı sadece otomatik fites arac diyor peki ben bunla gitsem emniyete direk alabilirmmiyim ehliyeti selemlar.????

Benim elimde H sınıfı ehliyet alabilir raporum olduğu halde ehliyet değişimine gittiğimde emniyetteki polis ehliyetime el koymaya çalıştı bilgilerinize.

edipbalkan;
Hangi gerekçe ile el koymaya kalktı
Neden değiştiriyordunuz öğrenebilir miyim

Üst Alt