Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EMSS için dershaneye giden ya da gitmeyi düşünen var mı?

gunes90

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ÖMSS için dershaneye giden yada gitmeyi düşünen var mı? Ben gitmeyi düşünüyorum ama engelli kadrosu açılmazsa normal kpss derslerine girersin o da mayısta bitiyor nisana kadar aldığın bilgiler yeter sana dedi dershane öğretmeni. Kafam karıştı açıkçası ne yapsam bilemedim.:confused:

yok ben yine ömss ye gireceğim ama dershane kpss derslerini verecek bana ömss için sınıf açılmazsa

güneş , zaten ömss kurslarını halkeğtim veriyor bu kurslara okullarda görev yapan branş öğretmenler geliyo ücretsiz. ömss için kpss kursuna gitmene hiç gerek yok gitsen bile senn için özel ömss kursu açmazlar.

türk kültür ve medeniyeti konusu kaldırılmış arkadaşlar bilgisi olan varmı

şu sınav tarihini açıklarsalarda bizde ona göre çalışmaya başlasak:confused::mad:

bende dershane düşünüyorum. hem dershane hem halk egitim diyorum :D ve şuan bilgisayar işletmeni sertifikası ile ugraşmaktayım bursadan arkadaşlar tanışalım lütfen

Sınavın tarihi açıklansa ona göre kurs veya dershane de dersler başlayabilir

Halk egıtım merkezı kurs verıyor arkadasım merak etme ocakta

haftasonuda veriyormu acaba ben çalıştığım için haftaiçi gidemem ama halk eğitim veriyosa süper olur gerçekten :)

paranoya;
evet akıllı adam yayınları 2014 emss kitabında türk kültür ve medeniyetleri konusu yok...muafmıyız bu konudan ya da yeni bir konu mu olacak sınavda..bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümünden mezunlardan da Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası isteniyor bu acaba ?

mezun olduğunda aldığın diploma işini görmesi lazım

türk kültür ve medeniyeti konusu kaldırıldı arkadaşlar

selamlar
evet halk eğitim veriyor ancak her halk eğitim farklı tarihlerde kurs acıyor
bu acıdan bakınca bende gunes arkadaşımızın dediği gibi kpss kursuna gitmekte yarar gördüm ve yazıldım

kpss kurslarının ömss kurslarından daha erken başlayacağı kesin :)

ve en önemli nokta
haftasonu kurs olayı :)
çalışan kişiler zaten hafta içi yoğun olacaklardır ve iş çıkısı kimse kursa gıtmek ıstemez gitsede bunye feryat eder :)
duzenlı tertipli çalışmak ve zamanı en iyi derecede kullanmak için bir kurs iyi olur dusuncesindeyim

paranoya;

paranoya gerçekten kaldırıl dımı türk kültür ve medeniyetleri konusu eminmisin ..

bol bol test çözün,sorular çok zor olmuyor.

Üst Alt