Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EMSS sınavına hangi kategoriden gireceğim..?

slymn

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
emss görme,görme işitme,zihinsel bunların hiçbiri bana uymuyor
açıklama yapacak varmı ?

[FONT=times new roman][FONT=Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif]ÖMSS GENEL GÖRME_[/FONT][FONT=Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif]İŞİTME[/FONT] kategorisinden gireceğiz sanırım[/FONT]

hemiparezi(kısmi felç ) ruhsalveduygusal

[FONT=Verdana]ÖMSS GENEL GÖRME_[/FONT][FONT=Verdana]İŞİTME gireceksin [/FONT]

görme ve işitme sorunum yok :) kim belirliyor hangi kategoriden gireceğimizi mesela benim ruhsal ve davranış bozukluğum var zihinsel den gireceğim dedim bunu kim belirleyecek

slymn;

tamam da kardeşim sen görme işitme değil diğerden gireceksin yani görme işitme diğer hepsi aynı tarz aynı engel gurubuna tabi..
zihinsel en basiti. öyle şeçme özgürlüğün olsaydı herkez zihinsel isterdi.
başvuru esnasında bakıyorlar özür grubun nedir. ruhsal tamamm sen diğer kategorisinden giriyorsun diyorlar

saol kardeşim 2012 de çıkan soruların hepsini inceledim zihinsel bir gıdım daha basit ama sorun olmaz sanırım çalışıyoruz inş biyerlere girebiliriz yoksa halimiz duman

Benim işitme belden ve ruhsal ve duygusaldan problemimiz var hangi kategoriden giricez bilgilendirebilirmisiniz beni

Genel yazıyor görmüyomusunuz arkadasşlar. [SIZE=4]GENEL[/SIZE] İŞİTME GÖRME.

Ben yuzde 40 epilepsi hastasıyim sinava hangi katagoriden girecegim ????

Kılavuz yayınlanmadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz arkadaşlar ortada fol yok yumurta yok Kılavuzu bekle arkadaş gerekli açıklamalar kılavuzda yazacaktır.

Cevap veren yokmu arkadaslar ruhsal %40 işitme%35 hangi branstan girecez ona göre sınava calisacaz

Üst Alt