Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EMSS sınavına hazırlanmak için kaynak..?

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
1
emssye kpss kitabından mı yoksa emss kitabından mı hazırlanacaz.bana tüm kitap satanlar elinde kpss kitabı varsa emssye kpss kitabıyla hazırlanabilirsiniz dediler aynı konular var dediler sizce ne yapalım?

emss'de diğer sınavlara göre daha kolay sorular çıkıyor bu yüzden kpss kitapları yeterlidir bence.

2012-ömss ye girip atanmış biri olarak tavsiyem kpss tarzı çaılışmanız..Sadece bir yayınevinin kitaplarına bağlı kalmayın enaz 3 değişik yayınevinin kitaplarını çalışın.

yani ayriyetten emss kitabı için fazladan para ödemiyim o zaman

alabilirsin pratik yapmak için.ne kadar çok pratiğin olursa o kadar iyi.

Halk egitim merkezlerinde ücretsiz kurs veriliyormuş diye duydum...

sınav tarihi belli olsun ona göre yeni yayınlardan almayı düşünüyorum bu güne kadar hep kpssye girdim bu sınav nasıl oluyo bilemiyorum en azından bir kitap alıp genel bir fikir edinmeyi düşünüyorum ama tabi temel kpss kitapları olacak

Bu ne sınavı acaba? Ne zaman kimler katılabiliyor?

engelli memurluk sınavı bu tüm engelliler katılabilir

Emss= engelli memur seçme sınavı. Oturun kpss kitaplarından çalısın.

2012 yılının nisan ayında ömss (özürlü memur seçme sınavı) yapıldı ve bi çok engelli arkadaşımız memur ve hizmetli olarak atandı.
bu sınavın ismi EMSS olarak değişti ve her iki yılda bir yapılması bekleniyor.

Ve ben sınava ortaöğretim düzeyinden yargı yayınlarıyla hazırlandım biri konu anlatımlı, biri soru bankası iki kitap aldım ve ikisini de bitirdim sınava kadar.
91 küsur puanla atandım. yargıyı tavsiye ederim:)

yargı güzel kitap yargının ömss kitabını almıştım 85 puan kazandım yani yargı dersiniz

Üst Alt