Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En çaresiz hissettiğim günleri yaşıyorum...

meyhaneci

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba herkese.

ben 2015 tanısı konulmuş bir bipolar düzensizlik hastasıyım. son 3-4 yıldır hayatımda hep günlük işler yapabildim. yaptığım işler yasa dışı değil ama bahsetmek istemiyorum. senelerdir iş bulamıyorum. engelli raporum falan yok. kimse görüşmeye bile çağırmıyor. çevremde arkadaş, sevgili, dost falan kimse yok. cebimde para da yok. bekarım. anne baba yanında kalıyorum ama onlar da bıktıklarını belli etmeye başladılar. yarın öbür gün sokağa atacaklarmış gibi his var içimde. derdimi sadece ayda bir defa gittiğim doktoruma anlatıyorum. ama hiç sohbet edecek, muhabbet edecek bir kişi bile yok hayatımda. senelerdir aynı kıyafetleri giyiyorum. ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Arkadaşım sana en az yüzde 45 rapor verilebilir,az ama bir aylık bağlanır.yalniz evdeki gelirinizin düşük olması gerekir.Bende şizofreni hastasıyım.benimde arkadaşım kalmadı,ama olsun Allah'ım yeter...

Geçmiş olsun dostum kötü bi durum ama benden iyisin. Ben çalışabilir miyim bilmiyorum sürekli değişiyo ruh halim. Herşey çok güzel ama dünyadaki herkesi cin olarak görüyorum ve bana mesaj veriyolar evlenirsen ve güzel yemek yersen pc oyunu oynarsan tv izlersen ceza var diyolar. Kafayı mı yedim bigün düzelir miyim bilmiyorum.
Bunları neden yazdım biliyo musun. Keşke senin gibi derdim olsa. İnancın varsada yoksada şanslısın inançlıysan cennet hayali kurarsın değilsen birgün herşeyin biticeğini zannedersin.

Sadece paran ve işin olmamasına üzüldüm diğerleri zaten hiç kimsede yok arkadaş dost akraba falan hepsi hikaye işin ve de paran olsaydı zaten seni arar sorarlardı bu seferde senin ihtiyacın olmazdı çünkü paran olurdu .:cool:

Üst Alt