Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük emekli aylığı xxx tl aldatmacasına son verilsin

MESTAN

Üye
Konular
67
Reaksiyonlar
1
Malumunuz dün itibari ile memur,işçi ve emekli maaş zam oranları belli oldu.Açıklamaya göre zamdan sonra SGK endüşük emekl aylığı 1460 tl deniyor,şu tarihten önce emekli olanlar gibi bir açıklama yapılmadan insanları aldata aldata bu yalanı söylüyorlar,bundan daha adi bir aldatmaca olabilirmii bizleri bukadarmı enayi zannediyor politikacılar.Hayır birde anlamadığım 2008 öncesini neden bazz alıyorlarr 2008 den sonra emekli olanlar Ugandadanmı geldi bu memlekete ..2008 öncesi neden abicim nedenn oldu olacak 1995 i baz alın.

bende aynı fıkırdeyım insanla dalga gecıyorlar

2008 den sonra işe girenlerin zaten daha yaşları çok genç onların emekliliğine var.. sağlıklı bireydeki 2008 sonrası işe giren kesim daha durumun vehametinin farkında değil.. bu kişilerin zaten emeklilikleri hayal, alacakları ücretler zaten o kadar düşük ki.. eninde sonunda bunu düzeltmeleri gerek..

zamanında çıkan yasalarla 28-39 yaşında erken emekli olan sağlıklı bireylerin aldıkları 2000-2500 TL maaşların ceremesini çekiyor şimdikiler.

Aylık Bağlama Oranlarını düzeltmedikçe millet daha çok ağlar..bunu ilk hisseden Erken Emekliliği hak eden engelliler çekiyor..

kimsede bunu dile getirmiyor.

28 yaşında emekli nerdeymiş? ve 2000 tl de maaş alıyormuş,dogrusu şaşırdım valla ama şaşırmamam lazımdı aslında,.emekli kesimi açlıga muhtaç edenler yıllardır milleti böyle aldatıyorlar,gen emekli olan çok az kişi var onlarında zaten 2500 tl maaş aldıgına inanmıyorum ben,olay işçiye memura gelince böyle oluyor ama milletvekillerine gelince oluk oluk para akıyor.işçinin memurun kaderi bu çalışsanda emeklide olsan açlıga,sefaete devam...

38-39 yaşında demek istemiştim demirel zamanında böyle bir yasa çıktı, ve erken yaşlarda bir cok insan emekli oldu.. onlardan bahsetmiştim..

Türkiyede 2 çalışan 1 emekliye bakıyor. bu ne demek 2 çalışan kişinin ödediği SGK primleri 1 emekli insana gidiyor..
Standart olan 4 çalışanın 1 emekliye bakması lazımki SGK açık vermesin.

60 milyon çalışabilir nufus var, bunların sadece 30 milyonu işgücüne dahil işsizlerde var bu grubun içinde sayı ettimi 26 milyon.

tüm kayıt dışı istihdamı yok etseler bile 4 çalışana 1 emekli oranı asla yakalanamayacak.

Nufusun yaşlanması artıyor ve durum git gide dahada kötüleşecek

Üst Alt