Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük emekli maaşı 1500 TL oldu ama gelecekteki artışlardan yararlanabilecekler mi

Furkan08

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
En düşük emekli maaşı 1500 TL
Peki en düşük emekli aylığı 1.500 liraya çıkanlar, gelecek temmuz zammından da yararlanabilecek mi? Maaşlarına yapılan zamla birlikte 1500 TL aylık alan emekliler temmuz zammından yararlanamayacak. Çünkü kanun gereği aylıklar, 1.500 liradan düşükse aradaki fark Hazineden tahsil edilecek. Bu da şu anlama geliyor; maaşı 1.500 liradan düşük olanlar, bundan sonraki yasal artışlarla maaşı 1.500 liraya ulaşana kadar, zamlardan yararlanamayacak.
Keşke Temmuz ayında zam alınsa normal olarak zam almaya devam etseydi .

eski maaşınız 1500 tl.ye eşitleninceye kadar 1500 tl.alacaksınız.yani temmuzda 1500 tl.nin üzerine zam yok.

Furkan08 verdiği bilgi doğrudur
Ancak hiç adil bir işlem değil zaten durum ortada
Belkide bazı emekliler 2/3 yıl zam alamıycak bu durumdan dolayı yeni bir düzenleme gerek sözde maaş hesaplama formülü değişecekti hep vaadler gercekleşmeyen sózler.

Emekliye bir dokun bin ah işit. Biz de 2000 sonrası emekliler için intibak bekliyoruz. 2000 öncesi için yapıldı, adamların maaşları hatırı sayılır ölçüde arttı, 2000 sonrası için ise yıllardır sürekli tekrarlanan lafından başka bir şey yok.

Zam yoksa hiç 1500 TL olmasına gerek yoktu.Nasıl bir düzende yaşıyoruz arkadaş.Asgari ücretin altında emekli maaşımı olur.Kimse bu şartlarda emekli olmaz ve işsizlikte giderek büyür.

Yani iyi güzel bizi düşündünüz 1500 TL oldu . Ama zam vermemek yıllarca 1500 kalması adalet degil dua ediyorum başka çare yok .

Sadece yapılacak zamlar erkene alınmış oldu.

Arkadaşlar zamlar belli oldu . Maaşı 1500 e tamamlananlar . Farklı alan olursa maaşı yazsın belki zam gelir bi umut 😊

Benim maaşımada zam gelmedi,e devlet'ten 2'gün önce baktım, temmuz ayı emekli maaşım'a anladımki hepsi göz boyamaymış.

Merhaba 2000 yılı öncesi derken. 2000 Yılı öncesi sigorta girişi olup emekli olanlardan mı bahsediyorsunuz?

Yahu 1000 tl maaş alırken 1500 tl olmuş hala ağlıyorsunuz zam yapılmadı diye, gözünüz doysun ;)

zamanyolcusu

Vallahi öyle. Akıllı olan emekli 1500 tl maaş ile krallar gibi yaşar. Günde ELLİİİİİİİİ TL.

İntibak zammı

Arkadaşlar kolay gelsin sürekli internette çeşitli sitelerde intibak zammı diye müjde emekliye en az 355 TL intibak haberleri geçiyor sizin düşünceleriniz nedir intibak zammı verilecek mi 1500 TL yaptı maaşımı pandemiden ötürü geçinemiyorum bileğisin olan paylaşırsa çok sevinirim herkese selamlar saygılar

Maaş

Vergi indiriminden emekli 2020 temmuz ayından itibaren ne kadar maaş bagkanır acaba

Bu yıl asgari ucretten emekli olanlar ne kadar emekli maaşı alır

en düşük maaş 1336,ama eşitlleninceye kadar1500 tl.

Üst Alt