@
ayDÜNYAvazo
Merhaba,
Namık kemalin meşhur bir sözü vardır? At yalanını ........... diye başlar ve devam eder.
ben geçen sene emekli olduğumda bu abo 3 olayını akape çıkartmasaydı bağlanan ilk maaşım enaz 6,000/7,000 tl arasında olacaktı üzerine %25 enflasyon ve bu yılın %41 enflasyonunu koysaydık 6,500%25=1625 tl zam 8,125 tl %41=11,456,25 tl yapacaktı ama ben ne alıyorum 6,900 tl yani 4,556,25 tl hakkım bu akape yüzünden gasp edildi o zaman ben neden yıllarca asgari ücretin kat ve kat üstü pirim ödedim vergi diliminden dolayı düşen maaşımın daha hesabını yapmadım bile.
Zam yapacak olan hükümet insanla üç kuruş maaş alırken neden harekete geçmedi seçimi kaybedeceği için mi tutuşular bunlar üç kuruş zam veri otuz kuruş geri alırlar bunlar halk insanı değiller zengin , goodaman bilmem neyin parasını peşin vereceksin diyenlerin adamı onun için biz emekliler, işçiler ve engelliler sadece avucumuzu yalarız birileri de bal kovanını avuçlar...
NOT: Şuan 3,500 tl maaş alan kimsenin maaşı 3,500 tl değil biliyorsunuzdur sadece reis bey istedi sadece milletin ağzına bir parça bal çalmak ve susturmak için yapılan bir siyasi oyun ama ne hikmetse her 6 ayda bir çıkan enflasyon farkından dolayı zam alamıyor ve bunu da kimse dikkate almıyor enflasyonun %200 olduğu bir memlekette 3,500 tl ye anca rahmetli kemal sunal ın dediği gibi bu parayla sadece niyet çekilir.