Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük erken emekli maaşı ne kadardır?

(gultokinte)

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selamlar,
Arkadaşlar yakın tarihte erken emekliliğe hak kazanıpta emekli maaşı alan varmı?varsa nekadar?en az emekli maaşı ne kadar oluyor.Ayrıca merkez sağlık kurulunda raporlar incelenmeye başlanmışmı?bilgisi olan varmı?

Arkadaşım ben 1974 doğumluyum 1992 sigorta girişliyim yüzde 42 raporluyum 4000 gün 20 yıl sigortalılıkla nisan ayında emeklil oldum ilk maaşım 692 tl idi temmuz zammı ile 705 tl oldu maaşım seninde şartların uyuyorsa hemen emekli olmaya bak benim maaşımım düşük olması hep asgari ücretten yattı primlerim o yüzden maaşım düşükmüş umarım seninki daha yüksek olur.

Sayın Bülent bey sağlık kurulu raporları incelemeye başlamasının biz emekli olanlara ne tür artısı veya eksisi olabilir sizce maaş ların düşük olmasıyla alakalı bir durum değildir herhalde.

emekli olmadan önce sgk sitesinden yaptığım hesaplamada 835 tl çıkıyordu maaş ama ilk maaşım 665+27 ek ödeme toplam 692 tl idi temmuz zammı ile toplam 705 tl maaş aldım ilerde düzelir maaşın yükselir diyolar ama sgk sitesinden çıkan 835 tl maaş ı almam için bu artışlarla en az 5 sene sonra alabilirim herhalde.

abi biz ile ilgisi varmı Sağlık kurulu raporları incelemeye başlamış diyorlar yani vergi indirimi alan biri buna ilgisi olacak mı

sağol fehmi kardeş evet çok uğraştım ama en sonunda ben kazandım

Üst Alt