Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük hizmetli maaşı ne kadar?

Evli bekar çocuk sayısı vergi indirim hakkı bilgileri önem arz etmekte en düşük bekar 1800₺ civarı en yüksek evli 2 çocuk eş çalışmayan 2100₺ civarındadır

en düşük hizmetli maaşı ,bekar işe yeni başlayan,15.derecenin 1.kademesinde.,ilkokul veya eğitimi olmayan,net 1.757,96 tl.

ah keske atanabılsem de varsın 1000 tl versınler :(

Atanincada neden az demezsen ben adam degilim

;);););););)

valla arkadaslar haklısınızda en azından surunmekten ıyıdır

Birçok engellinin amacı maaşım yüksek olsun değil daha iyi şartlarda ve devlet garantisi olsun istiyor 1bin tl e razı olacak bir sürü kişi tanıyorum yeterki işim garanti olsun şartları iyi olsun diyecek, bu şartlarıda devletten başkası vermiyor şuanda özel lanet bir şey..

keske atansam keske hızmetlı olsun tuvalet bıle temızlerım yeterkı atanabılseydım :(

hizmetli maaşları

Merhaba arkadaşlar
Sualim arkadaşım içindir
Arkadaş kura usulü hizmetli çekilişine katılacak
Hizmetli olarak atanan memur ne kadar maaş alır
Ortaokul mezunu kendisi
Evli ve 1 çocuk var
Eşi çalışmıyor
Asgari geçim parasıyla eline aylık ne kadar maaş geçer

xecal ınsallah atanır hos kı kura usulu sans kısmet ısı 80 bın kısı basvuruyor en fazla kura ıle aldıkları 1000 kısı yı gecmıyor bende kura cekılısıne katılmısım ınsallah cıkar hepımıze maasa gelıncede 1700 falan aıyorlardır yanlısım olmasa

5 yıldır hizmetli memur olarak çalışmaktayım evliyim iki gün önce 2400 tl maaş aldım ama gircem sınava beni müdürlük paklar

Üst Alt