Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En etkileyici aşk sözleri

ASLAN68

Yasaklı Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
♥ Aşk elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.

♥ Bütün kızlar çiçek olsun, arı olmazsam namerdim.

♥ Bizi çekemediler, halat koptu canım.

♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.

♥ Kızlar artık beyaz yatlı prenslerini bekliyorlar.

♥ Aşık olup ızdırap çekeceğime, nezle olup burnumu çekerim.

♥ Para için evlenme, borç almak daha hesaplıdır.

♥ Aşkım seni seviyorum! Ama parayı daha çok… Lakin paranın ne önemi var, mühim olan miktarı!

♥ Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gerçekten sev, sonuncu olayım.

♥ Erkekler belediye otobüsü gibidir. Birini kaçırırsan beş dakika sonra öbürü gelir.

♥ Sen sen ol, kapı önunde aşk yapma! Aşkın gözü kordur ama komşununki asla!

♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kadının peşinden koşarlar? Köpeklerin kullanamayacakları otomobillerin peşinden koşmaları gibi.

♥ Sana sarılmayı o kadar cok seviyorum ki. Cünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.

♥ Sen likor gibi tatlı, tekila gibi çarpıcı, viski gibi asil, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhteşemsin.

♥ Bir köpek ile bir erkek arasında ne fark vardır? Köpek sadece halıyı kirletip mahfeder, erkek ise tüm yaşamını mahfeder.

♥ Vefasız sevgilim alzheimer hastası bile senin kadar çabuk unutmaz pes…

♥ Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kısa zamanda onunla evlenmezsen seni kapı dışarı edecekmiş.

♥ Sabahları kahvaltı yapmıyorum çünkü seni düşünüyorum. öğlenleri yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece olunca uyuyamıyorum çünkü açım.

♥ Bırakıp gittin beni… Seni unuttum sanma, zaman alışmayı ögretti belki ama unutmayı asla…

♥ Eline almış bir çiçek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem çiçek nerden bilecek.

♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.

♥ İlk görüşte aşki anlıyorum da, ömür boyu birinin suratına bakan iki kişi arasında aşk bir mucizeden başka birşey değil. Bill Cosby

♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.

♥ Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.

♥ Düşen bir yaprak görürsen, Beni hatırla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim.

♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu

♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.

♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.

♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada

♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.

♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim

♥ Aşkimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum.

♥ Aşıka bagdat sorulmaz. BUSH

♥ Fazla mendiliniz varmi, aşık olmusumda!

♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim.

♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.

♥ Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.

♥ Karin olmak istiyorum karin, Ey benim kardanadamim.

♥ Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.

♥ Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin.

♥ Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir.

♥ Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim.

♥ Aşıka bagdat sorulmaz, aninda korkup tuyer.

♥ Aşk dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.

♥ Sevgilim duygularim visne kaymak yani karmakarisik.

♥ Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda mezarc mahmut.

♥ Aşkin bahardi bulbuller vardi Da… Hangi salak kafesin kapsini acik birakti.

♥ Artik bu solan bahcede bulbullere yer yok. Bulbulleri on bahceye aldilar. Buraya marul ekecekler.

♥ Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.

♥ Aşk bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir.

♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman

Üst Alt