Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En fazla 55 bine az yakan araba önerileriniz?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
En fazla 55 bin TL olmak şartıyla sedan araba önerirseniz sevinirim yakıtta benim için önemli..

0 almayı düşünüyorum h sınıfı ehliyetim var bunları yazmayı unutmuşum k.bakma.

honda civic honda city opel astra sedan ford fochus skoda rapid 1,6 dizet 7 ileri dsg yakıt tüketimi bir depo ile kullanım koşullarına göre 1300 1400 km menzile sahip (favorimdir) skoda oktavia ..

Arkadaşım 2012 model peugeot 3008 aldım 50000 TL ye çok memnunum 2. elide şu an en az 65000 TL fakat şu an PASSAT derim o fiyatlara alırsın.

3008 mi? Hiç duymadım 5008 olmasın... 308 dir diyeceğim ama 308 o parayı yapmaz.

Hımm otomobil değil suv sınıfındanmış.

edipbalkan hocam o arabanın tipi hoşuma gitmiyor. passatlar 90 binden başlıyor ben 55 bin dedim en fazla topu topu 37 bin param var

5008 de suv güzel kardeşim 3008 ile aynı motor 7 kişilik ve 16.5 cm daha uzun farkı bu

Melih kardeş ben ÖTV düşünce 50000 anladım afedersin

Sahibinden de 5008 station vagon otomobil olarak geçiyor

Renault clio sport tourer dizel station wagon kullanışlı

Fiat Linea dizel yada benzinli fark yok al yakıtı koklat

Ben peugeot 2008 e-hdı al derim nerdeyse hiç yakmıyor.bende kullanıyorum ve çok memnunum.

hocam benim için görünüşte önemli daha 18 yaşındayım bide 0 alıcam.

Melıh KARDEŞ wolswagen polo ya bak üzmez senı benım tavsıyem fıyatı da uyar sana

Reno clio sport torer mazotlu al araba prim yapıyor yakıt tüketimi düşük ve tutulan bir araç 5 sene hayli hayli idare eder üstüne kar edersin.

Hundai i20 güzel araba ama dizelde orta donanım style alabiliyorsun elit alamıyorsun . Gerçi orta donanımı bile dolu bir araç . http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/Yenii20/PIP/index.html#contents_feature ilk mesajda sedan demişsin önce dört kapılımı beş kapılımı sonra B sınıf mı C sınıf mı bir araç alacağına karar vermelisin :) sedan c sınıfı bir araç için ise o paralara 0 dizel bulamazsın .fiyat performansa bakarsan hundai i20 dizel iyi bir seçim.

genç arabası... reno yeni clio sport tourır 1.5 dizel.bende var km de 18 krş yakıyo. 2014 modeli 48.000 tl

O paraya en uygun dizel otomatik Polo ve Yeni Fabia var bende bakıyorum.

Toyota corala avuris seçenek sana kalmis dizel triptonik vites super araba tavsiye ederim.

55.000 TL ötv düşüldükten sonraki bütceniz midir ? ayrıca hangi sınıf hangi kasa tipinde araç istiyorsunuz ? geniş bir aile aracımı yoksa kopmakt bekar aracı mı ? çok mu yol yapıyorsunuz az mı ? aracı belirleyecek birçok kriter vardır. 55.000 TL ye ötv düşükdükten sonra bir dünya araç var piyasada ama hangisi olduğu belirleyecek olan sizin için kriterleriniz olacak. kriter verirseniz daha yardımcı olunabilinir.

bana sorarsanız dizel derseniz Hyundai İ30 Elite 1.6 CRDI Dct / Tescil+sigorta masrafları hariç 52.000 TL ( bu fiyatı bana bayii vermişti )

Benzinli derseniz Seat Leon 1.4 TSI ACT DSG 150 Hp / Tescil+sigorta masrafları hariç 49.050 TL ( net liste fiyatı üzerinden hesapladığım ötv'siz fiyattır. )

Son düzenleme:
Yeni ASTRA K derim görünüşü çok dinamik ve sportif tam genç işi yürürüde çok iyi hızlı araba yol tutuş denge falan yere sağlam basan arabalar arasında düşün derim ;) 1.4 Dinamic TURBO 150 Ps 54.000 TL civarı. Konuyu açalı biraz olmuş tabii araç almadıysan

Üst Alt