Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En hızlı şekilde sağlık kurulu raporu almak!?

CrystaL

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
5
Merhaba,

Son zamanlarda sağlık kurulu raporu almış biri varsa, İstanbul için en uygun prosedürü takip eden ve hızlı ilerleyen hastaneleri tavsiye edebilir misiniz?
Ayrıca aşağıdaki konularda yardımcı olabilecek deneyimleriniz varsa çok sevinirim
  1. Hangi polikliniklere başvurmam gerektiğini kim belirliyor?
    Örneğin, ortopedik engelli birinin, diğer iç hastalıklarla ilgili durumunun değerlendirilmesi gerekiyor mu?
    Bu konuda başvuru yapan kişinin mi belirtmesi gerekiyor, yoksa hastane bu durumu kendiliğinden mi dikkate alıyor?
  2. Yeni rapor ile önceki rapor geçersiz mi oluyor?
    Eğer yeni bir sağlık kurulu raporu alınırsa, önceki raporun geçersiz hale geldiğini biliyorum. Bu durumda tek bir rapor ile ehliyet ve diğer haklardan faydalanmak mümkün oluyor mu?

Yardımcı olabilecek deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba ben raporumu taksim eğitim ve araştırma hastanesinden yeni aldım devlet hastanelerin çoğu yoğun bir şekilde çalışıyor dolasıyla hızlı bir şekilde rapor alamazsınız öncelikle size en yakın devlet hastanesinden randevu almanız gerekiyor daha sonra randevuya gittiğiniz gün sağlık kuruluna hangi hastalıklarınız varsa yazdırıp daha sonra hemen doktorlara görünüceksiniz bütün doktorlara göründükten sonra sağlı kurulu heyet için size gün verecek heyete girdikten sonra raporunuz 3 veya 4 gün içinde e devlete düşecektir.

eski raporunuz yüzde 40 altındaysa zaten bi işnize yaramaz örneğin yüzde 40 üstü ise yeni aldığınız raporda raporun oranı yüzde 60 ise en son aldğınız rapor geçerli olacaktır.

Son düzenleme:
Üst Alt