Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi otomatik şanjıman arabalar hangisi?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar en iyi otomatik vitesli şanjumanlar hangi arabalarda genelde en iyi sıralama bu şekilde görünüyor ZF

2.EAT6

3.Opelin tam otomatigi

4.CVT

5.EDC

6.POWERSHİFT

7.DCT
Tam otomatik şanzıman ; Yeni nesil eat6 Peugeot, BMW zf
Çift kavrama şanzıman ; Edc Renault
Robotik. şanzıman ; Easy-R Dacia- Renault
Cvt şanzıman ; Honda , Toyota
araba kulanım konusunda tecrubenizi yazarmısınız sıralamada BMW birinci

Kesinlikle CVT bir sanayici olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Açık ara japon şanzıman diyorum. Gerekli zamanında sansizimanin yağını değiştiğiniz sürece size hiçbir şekilde sıkıntı vermeyecektir (sahibi olduğum araçlar; Honda crv 1999 otomatik şimdiki araç; Honda CRV 2010 otomatik) sanayide şanzıman sıkıntısı veren bir Honda şimdiye kadar görmedim diyebilirim.

Sorunsuzluk bakımından en iyisi CVT şanzımandır.

Bi ferrari, range rower ya da dodge yakışır sana :) En iyisi olarak bunlar olabilir.

Dsg şanzımanı önermiyorlar genelde sorunlu olduğu için

BEnde KİA var 7 ileri otomatık DCT son derece memnunum .

scoda fabia nın vites geçişlerini çok beyeniyorum hiç hissettirmiyor ve ön park senseru dışında hersey var araçta ama şanzımanı ne bilmiyorum

Arkadaşlar cvt iyi bir otomatik şanzıman Honda Toyota yedek parça olarak pahalı değilmi tabi bu şanzımanlarda kolay kolay arza vermiyor

Son çıkan peugout modellerin şanzımanıda iyi

dsg edc power shift dct dtc cvt dpo

otomatik bizim işimiz her marka ve model araçta teknik bilgi ve sorularınız için bekliyoruz

Üst Alt