Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi protez yapan firmalar?

skaya

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Sağ diz altı amputasyon sonucu protez kullanmaktayım.
İyi bir medikal firması arıyorum.
yaptırıp kullanan arkadaşlardan hangi firmaya yaptırdıkları konusunda bilgi verirlerse sevinirim.

Kütahyada ikamet etmekteyim. yakın yerlerdeki firmalar daha iyi olabilir.

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

arkadaşım bu işi yapam firmaların çoğu İstanbul ankara izmir vs vs gibi büyük şehirlerde malum sende kütahyadasın bir protezin yapılması ortalama 20 ile 40 gün arasında değişiyor sana tavsiyem karbon malzemeden yaptır hafif olur ve çok rahat olur sen kütahyada ki protezcilere bak yol ve zamandan çok büyük tasarrufun olur ;)

kardeşim öncelikle geçmiş olsun izmir deva ortopedi ortez protez yapım ve uygulama merkezi sorumlu müdür ve 32 yıllık bu işle meşkul olan biriyim kısacası sgk bağlı merkezlerle irtibata geçin medikal firmalarını bu işlerden uzak tutun yetkileri yok belgeli firmalarla görüşün karbon titanyum klasik modüler harmony vs silikon liner vs diz altı protez çeşitleridir firmamızdan telefonla yardım alabilirsiniz tekrar geçmiş olsun

Ben iyi yapan bir firma görmedi tabi parasını alana kadar hepsi harika daha sonra :p

SEVGİLİ skaya, 27 yıldır dizaltı protez kullanıyorum.bir ay önce son protezimi yeniledim.20 yıldır gözüm arkada kalmadan gittiğim firmaya. bence Ankara'da tek adresin İletişim Mustafa Akansel. Saygı ve Sevgilerimle

arkadaşım en iyi protezci diye bir şey yok... en iyi protezci sana yakın olan.. en iyi protezci seni rahat ettiren. en iyi protezci sıkıntın oldugunda kolay ulaşabildiğindir.

Üst Alt