Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi tamir yapan yer neresi? İşitme cihazım kapanıp açılıyor...

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Yıllardır kullanmadığım,kullandığım dönemde oldukça faydasını gördüğüm starkey desting 400 yada 800 model bir cihazım var kulak arkası.oldukça memnundum bir gün cihaz tamamen kapanıyor elimle pili kapağını açıp kapatınca normale dönüyordu sonra yine böyle.derken bunu yaptırayım dedim istanbulda İşitme Cihazı Tamiri | İşitme cihazı tamiri, İşitme cihazı servisi, İşitme cihazı yedek parçası, İşitme cihazları tamiri, İşitme cihazları servisi, İşitme cihaz tamircisi, İşitme cihazları tamircisi, işitme cihazı, işitme cihazları bu adresi aradım kargoladım yaptık dediler yolladılar ama sorun hala devam ediyordu sorunumu tam anlatamdığımı anlattım.
tekrar yolladım dedimki cihaz makinaya bağladığınızda çalışyor gözükebilir zaten sorun o değil sorunu makinaya bağlayarak değil rica ediyorum cihazı kulağınıza takın bir film izleyin anlayacaksınız dedim ısrar edince yaptı evet dedi sorunu şimdi anladım dedi bunun beyni sorunlu biz yapamayız vs.. dedi..
Aradan çok yıllar geçti tabi yedekte bir cihazım olsun istiyorum sizce bunun çözümü var mıdır?

Merhaba
İstanbul'da iseniz cihazınızın kontrolünü yapabiliriz ve yazılımını güncelleyebiliriz.

Üst Alt