Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi tüy dökücü krem hangisi?

Ata_Türk

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar Merhaba...
Erkekler için en iyi ve en etkili tüy dökücü krem sizce hangisi? Bizzat kullanan arkadaşlar varsa, tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. Hani bazı ürünler var reklamlarda 3-5 kere kullanıyorsun bir daha çıkmıyor ya da % bilmem kaç oranında azaltıyor diyor ama tabi inandırıcı gelmiyor. Benim istediğim pürüzsüz bir şekilde tüyleri döksün ve jiletten daha uzun süre dayansın yeterli. Piyasada bilindik bir çok markayı kullandım, üzerinde 3 dakika ile 7 dakika arasında bekletin diyor ama hiç alakası yok. Şimdiye dek tüm tüyleri olduğu gibi döken bir taneye bile rastlamadım. tüylerin yarısından fazlası hep kalıyor ve dipten temizlenmiyor. Kullandığım hiçbir markada beklediğim sonuca ulaşamadım.

Sizden ricam şunu kullandım, şöyle etkileri oldu şeklinde tecrübelerinizi paylaşmanız.

NOT: LÜTFEN İŞİ BU OLAN, SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞACAK KİŞİLER YA YORUM YAPMASIN YA DA SATIŞ YAPMAYA KALKMASIN. KULLANICI TECRÜBELERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM...

Kökten dökecek bişi yok lazer olcanız tek çare:)

Bide karınca yağımı ne duyduydum

hamamotu ne durumda :)

denedin mi? karıncayumurtası yağı hamamotundan sonra kullanılır..

bünye bakımından herkesin derdi başkadır..
illaki net çözüm isteniyorsa son çare lazer..

İyi bir vücut traş makinesi al bence. Ben tüy dökücü kullandım amaa traş makinesinden. Farkı yok en az 2-3 ay sürüyor çıkması.

Lazer epilasyon en iyi çözüm şekli.

veet köpük çok iyi ben memnunum kaliteli bişey 40 tl alıyorum 150 mg

banada lazım ya Veet Alcam Kıl dönmesi olanlar aslında epilasyon yaptırmalı ama ülkede saçma sapan söylemler olur diye çekiniyoruz

geçici çözüm
So Well Erkek Tüy Dökücü Sprey eline eldiven tak doktor eldivenlerinden.
sık biraz bekle sonra ovala kokusu bayabilir söylemedi deme.

Üst Alt