Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En kaliteli işitme cihaz pili hangi markadır?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
İşitme cihazlarımda pilleri yenilememe rağmen zaman zaman verim alamıyorum.
kullandığım piller en ucuz bulduğum piller.

Kaliteli pil kullanarak fark var mı görmek istiyorum.

13 numara en kaliteli pil markası hangisi internet üzerinden en uygun buradan temin edebilirsin derseniz orada alayım.

Kaliteli pilin cihaza işitme diğer pillere göre farkı nedir sizce?

cihazı kullanmasakta pil yuvasını açık bıraksakta pil azalır mı?

Pek fark olmasa da rayovac extra advanced, power one , duracell gibi markaları deneyiniz. Ben rayovac 13 numaralı pil kullanıyorum. Kaliteli pil ile cihaza daha istikrarlı voltaj akımı sağlanabilir.

Piller bir kez kullanılmaya başlanınca cihazdan çıkarılınca da güc kaybetmeye devam eder. Zamanla da kullanılmasa bile biter. Bu yüzden de pilleri kullanmadan önce pillerin üstündekı tabakayı çıkarmamalıdır

pil alımı pilburada.com adresine bakınız

Sıemens : S13 pıl modeli kullanıyorum 10 yıldır çok memnunum 8 tl... Made in germany.. 310 mah piller yüzeyindeki etiket çıkarıldığında hava ile temas olduğunda biterler zamanla..kaliteli olmayan piller cihaz içinde akıntıya sebeb olabılırler hata patlayabilirler bu nedenle pil kaliteli olmalı.13 numara en kaliteli pil markası ; SIEMENS : S13 PIL MODELİ DİYEBİLİRİZ

bana cihazla birlikte turacell verdiler yoğun kullanımda 7-10 gün arası gidiyor 7 den aşağı hiç düşmedi ama bunu desibel etkiliyor 40-50 db arası böyle..kutusu 8 tl sanırım 6 adet çıkıyor

BEN 90 dB KAYIP AMA 17 GÜN GİDİYOR YA NASIL SİZİ ANLAMADIM KIIIII..

ben pil almayi odyometrist arastirmasi icin kullanirim en cok
yoksa rayovac 13 ten sasmam ama bu markada hani bi deyim varya neydiii bisey cok olunca mertlik bozulurmus
arastirip kullandiklarim arasinda sari mavi en son aldiklarim arasinda gaesten almistim siyah kartonlu bu en begendigim pil
ordan burdan cihaz saticilari esantiyon niyetine verdikleri hemen bitiyo sari kartonlulardan olsada gaes nedense pahali veriyo ama bu siyah kartonu 9 lira ama uzun gidiyo bide sesler bozulmuyo hic
en son 8 liraya sonyy aldim bunuda begendim sesler bozulmuyoda daha 10 gun oldu bakalim kac gun gidicek ceteleyi tuttum siemens pillerdend memnun olmustum

sanki bu pil kartonlarida insana cok emniyet vermiyo alirlar doldurur kotu pilleri bize guzel kakalarlar marka diye cok kolay
pil burda bilmemne diiil satan firmanin yuz aki olsun bu piller diyesim var
bikeresine gen p diye bi marka denk geldiydi hic ama hic pil yerine gecmedi cihazi bile bozar bu marka bana gore

rayovac 13 ten şaşmam 15 günden az gitmiyor. Ayrıca cihazda önemli bir etken diye düşünüyorum..

nasıl 7-10 gün anlamdım benimki saymıyorum tabiki ben 4-5 saat takıyorum takmadığım zaman pil yuvasını açık bırakıyorum ondanda olabilir 20 gün çok rahat gidiyor birde en dandik en ucuzunu alıyorum hatta markasını bile bilmiyorum.

şimdi karar verdim kaliteli bir paket alacağım tam siemens okudum tamam demişken bir arkdaş rayovaç yazmış..gelin bir olalımda kafam karışmasın en kaliteli olan hangisi hatta resmi varsa eklerseniz onu alayım...illa ki işitme merkezinden almamız gerekmesin sevmiyorum oraları en uygun nerede satılıyorsa oradan alalım...
birde kulak kalıbınızı nasıl temizliyorsunuz ne kadarda bir?yatarken kutusuna mı koyuyorsunuz kapalı mı tutuyorsunuz

Ben duracel kulllaniyordum fiyatini 15 yaptilar aldigimm yerde biraktim. Simens kullaniyorum 10 tl aliyorum ayni memnunum geceleri arkasını aciyorum 15 gün gidiyor. Seside iyi Simens tavsiye ederim diger ucuz olanlar cihazı bozar dedi aldığım firma.

valla bilmiyorum duracell pil modeli pr70 eğer dediğiniz gibiyse başka bir pile bende yöneleyim:) günde 4-5 saat demişsiniz sabah 7 akşam 7 bir kullanın bakalım o zaman kaç gün gidiyor. bnm cihaz kanal içi 1 cm lik bi cihaz bilgili arkadaşlar yardımcı olsun bende bitince başka bir marka modele geçeyim:)

10 numara pil kullaniyorsaniz kulak ici onlar 7 gunde biter diye biliyorum benimki kulak arkasi hic cikarmam iyi pil 17 18 gun gidiyor

ortasekerli cihaziniz kulak arkasiysa ben hergun yikiyorum kalibi yoksa pimpirik ben rahat edemiyorum sanki kasinti olur gibi hissediyorum
hortumla cihazdan ayiriyorum yatarken elimi sabunlarken onuda koportup kuruluyorum inan kac tane kalip yaptirdim korka cekine hicbirini begenmeyince onlari attim o 7 yillik kalibim yesyeni hic kulaga vurmuyo bunu yapan odyometrist degilde ustaydi ama isinin erbabiydi cihazida kutuya koyup kapatirsan nem cihazi bozar
acik halde havadar bir yerde birakki aksamlari sabaha nemi ucsun bazilari kurutma kapsulu filan kullaniyormus ama koklear implanttayken kullanmistim bida isitme cihazi icin kullanmadim o kapsulleri
cihazi nem bozar bunu aklindan cikarma

bende 675 serisi panasonic veya odyocell kullanıyorum işitme cihazım gözlük tipi sterkey f 229d tam dijital 30 gün gidiyor bizzat her ay ölçüm yapmak kaydıyla sadece bir ay 25 gün gitti şaşırdım ondada telefonla fazla konuştum galiba ondandır akşamları pil yuvasından çıkartıyorum sabahları takıyorum ben ortalama 15 saat kullanıyorum günlük eski cihazımda tam 5 yıl çakma pil kullandım yani 10tanesi 1 tl olandan şimdi orjinal kullanıyorum çakmalarda ortalama 16 18 gün gidiyordu eski cihazım coselgi gözlük tipi coselgi de pil olarak hiç ayırdım yapmadım ne marka ve ne çakma olursa olsun hepsinde çalışıyordu benimkide böyle bişi arkadaşlar

Gözlük tipi işitme cihazı çok düşündüm alayım diye...yaramaz gibi sözlerle caydım anlatırmısın cihazını niçin bu tür seçtin...duyma kaybın nasıl verim alabiliormusun...
kaça aldın vs... paylaşırmısın

orta şekerli ben hava yolu ile iletim olmadıgından kemik yolu ile duyuyorum sağ kulak 70 db sol 80 db kayıp her iki kulakta opara şu an sağ tarafta gözlük tipi işitme cihazı kullanıyorum kendi cebimden aldım 1850 tl tam dijital starkey f229d internet sitesindenda baka bilirsiniz diger işitme cihazlarına bakaraktan biraz agır ve dikkat isteyen bi cihaz gözlükten dolayı gayet memnunum millet işitme cihazı taktıgımı bile bilmiyor şimdi gelelim size hava yolu kemik yolu hangisi daha iyi ise ona göre cihaz alın sırf bunuda deneyim diye cihaz almayınız bide yaramaz diyenler her hastalıgın aynı oldugunu zandederler her işitme kaybı aynı degil her hastalıkda aynı degil cihaz lar bunun için yapılmıştır odyo testine bakın ve hava yolu kemik yolu oranlarına bakın ve dr ve odyoloğlara danışın kimin ne dedigi degil size uygun olan cihazın ne olup olmadıgına karar verin derim bilmem anlata bildimmi saygılar

pillerin dayanma süresi cihazın teknik özelliği cihazın çalışma süresi kulakta yada cihazda kir birikimi cihaza yapılan ayar gibi bir çok özelliğe bağlı olarak değişir.ortalama.duracell pili öneririm duysel tic taksim /ist teknik servis hasan.

teknik servisler bilirsede ceplerini daha dusunur kanimca
kullananlar birebir sahittir 3 cesit cihazda degisik pilleri ayni kulakla denedim pilin bayatlamasi, taklit olmasi, bide esantiyon niyetine verilenler isi bozuyo

GP Kulaklık pilleri iyidir diye biliyorum

İstisnasız bütün pil markalarını denedim en iyisi rayovac markadır. fakat şöyle birşey var işitme cihazı pillerinin kullanım ömrü kişiden kişiye kullanım sürelerine bağlı. Mesela ben 675 model olarak kullanıyorum. phonak naida kullanıyorum. sabah kalktığımdan akşam yatana kadar aralıksız kullanıyorum en az 3 hafta garanti bitiyor. Fakat ben pilleri amerikadan getirttiriyorum. henüz türkiyede satılmayan free mercury olanını kullanıyorum. bana 3 hafta dayanan bu pil anneannemde 1.5ay dayanıyor. fakat anneannem sabah akşam işitme cihazı kullanmıyor öğlenleri çıkarıyor kulağını dinlendiriyor falan filan.
istisnasız en iyi pil rayovac

phonak audeo b 30/ 312 için nedir peki

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moxtonede indirim varmış piller 6tl 22kasımda 24e kdr

Biyatron marka

Üst Alt