Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En popüler başlık neden emeklilik?

tsrahman

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ne kadar çok kolay parayı sevdiğimizin kanıtımı bu? Emekli olmayı düşünmeden önce ne kadar daha iş üretebilirim diyenler veya evde oturmak istemediğimizi çığlık çığlığa söyleyenler nerede. Evde olalım çalışalım masabaşı işlerinde olalımç yokmu sanki herbirimize göre işler. DEVLETTEN EMEKLİ OLAN HAYATTAN DA EMEKLİ OLUR. Çalışırsak daha sosyal daha aktif hatta sesimizi bile daha çok duyurmazmıyız. Sekiz milyon engelli nerede diyoruz kendi aramızda konuştuğumuz en popüler konu emeklilik. Hayattan emekli olmamak için çalışmalıyız. Beklentilerimiz devletten çok tabi ki ama bu güzel sitede home office çalışmak isteyenler için neden bir ilan tahtası olması öyle değil mi sevgili arkadaşlar. Kurucu ve Yöneticilere bu güzel hizmetten dolayı saygılar sunarım.

durumu iyi olmayan paraya ihtiyacı olan ve calışacak durumu olmyan insanlar için en güzel şey emekliliktii senin durumun iyiyi ola bilir belki ama o praya ihtiyacı olan cok insan var ek gelir herzaman iyidir sanki emekli maaşı 5 bin tl altı üstü 600 900 arası para

çok yanlış düşünüyorsun insanlar geleceğini garanti altına almak istiyor. hiç kimse ömrünün sonuna kadar çalışamaz. çalışmak isteyende emekli olduktan sonra daha rahat çalışır.kimseye kulluk etmez

evet çok doğru söylüyorsunuz fakat aktif olmaya yönlendirilecek engelli arkadaşların sayısını azımsamamak lazım. ben 15 ay önce kaza geçirdim % 82 engelliyim. bir ilaç firmasında çalışıyorum. emekli olmak istemiyorum. 35 yaşındayım.

biz gezmek için evden zar zor çıkıyoruz sen çalışmaktan sosyalleşmekten bahsediyorsun işçi servislerine bak bakalım kaçında engelli rampası var kaç işyerinde engelli tuvaleti var bize hastaneye dahi gitmeyi eziyet haline getiren devlet zar zor bulduğumuz rampaların önüne park eden millet bizden ne yapmamızı bekliyor evlere tıkılıp kalmayı bizmi istedik yoksa bizi görmezden gelen toplummu

tabiki bakınız ben emekliyim ayrıca çalışıyorum. yaşamak için para lazım. para için ise çalışmak lazım. çalışan her zaman hakkını alır. vermeden almak rabbimize aiitir

Sadece engelliler mi?
1-2 istisna dışında şu anda 250 kişinin çalıştığı işyerinde emeklilik zamanı gelen 1 dakika durmuyor..
Onlar 25 yıl (artı yaş) sınırını bekliyor, ben de biraz az da olsa onlar gibi yılları hesaplıyorum...
Adı üstünde "emeklilik" bu.. Yani çalışmadan değil, yıllarını çalışmaya verdikten sonra kazandığın bir hak...

Bu başlık neden en popüler diye soran arkadaş bu yanıt yeterlidir umarım..

1 ) önce parasız aç susuz !!!!!!!!!!!!!! emekli maaşı iyi para :)

2 ) sonra cepte para var ama yaş genç ve yaşamda boşluk !'^+%&/()=?

3 ) daha sonra emekliliği bırak yeniden işe başla daha çok para daha az zaman :) :( ! ?

4 ) daha sonra her şey para değil diyerek hayatımı yaşama isteği ( tekrar mı emekli olsam )

5 ) 2. emekliliğide doldurdum hatta geçti ama emekli maaşı yetermi ? çocukta okuyor ? gençte degilim ? ama içimdeki yaşlanmayan çocukta isyan ediyor

bir mechule döndü benim hayatım :))

yukarıdaki yazdığım bilgiler kesinlikle bana ait ve doğrudur sözün özü o an ne düşünüyorsan o anki koşullar içerisindeki durumunla ilgilidir . herkes biraz daha iyisini ister ama dışarıda senin sahip olduklarını mumla arayanlar olabilecegi gibi senin ulaşmak istediginin ona yetmeyeceğini bilenlerde vardır ( bu lafta tamamen bana ait yeni yazdım . kendimi aştım galiba :))

saygılar sunarım

1900 maaş alıyroum 1000 lira versinler ayda bugun emekli ourum kolaymı lalemin işinde çalışıp ekmek kazanmak köyü yerleşir ölümü beklerim ölene kadar aç kalmadıktan sonra sorun yok... benim mantığımda bu meb teyim akşama kadar bomboşum akşam 14 derlikli bi okulu baştan sona temizlemek durumundayım gözüm pislikte olsaydı özelde çok pisleşir babalar gibi yaşardım

Ölene kadar çalışmak zor olurdu.İnsanlar kimseye muhtaç olmadan çalıştığımın karşılığını çalışamadığım zaman alayım beklentisi içinde.
Bu da gayet normal bir beklenti.Çalışabilecek insanlar zaten ben emekli olayım, çalışmayım, yan gelip yatayım demiyor.
Engelli için emekli olabilmek daha öenmli,çünkü bazı engel grupları artarak kişinin sağlığını olumsuz etkiliyor ve çalışamaz hale geliyor,bu durumda da hayatını devam ettirip kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyor...

" Çalışabilecek insanlar zaten ben emekli olayım, çalışmayım, yan gelip yatayım demiyor " işte diyorlar diyorum ben, ya da dedirttiriliyorlar Sehribanu. Ölene kadar çalışmak dediğin hizmet ettiğin yere göre bana uyar. Doğaya hizmet edersin kötümü olur ?

Değerli arkadaşım senin mantığını anladım art niyetin yok ama aynen arkadaşlar yazmış zorunlu günlük ihtiyaçlarını dahi karşılayamanlar var ha ben ise çok çalışabilecek durumdayım fakat iş bulamıyorum işkurun engelli iş ilanlarına bak genelde temizlik işçisi arıyolar içimden bir ses diyorki engelli vatandaşlar da olmasa bu temizlik işini kimler yapar.adam akıllı bi proje sundularda biz mi?kabul etmedik10 aydır hastalık dolayısı ile çalışamadım 4 çocuk var ev kira hiç olmazsa emekli olalım karnımız doymazsa bile aç kalmalıyım aslında biz millet olarak aza kanaat eden bir milletiz çalışırken 1500 tl alan zor geçinen emekli olunca yaş bitip iş işten geçince 600-900 eyvallah diyoruz.allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.bu işler zor işler

Emekli olduktan sonra çalışmadıklarını,çalışmayacaklarını kim söyledi sana:)Ülkemiz refah düzeyi yüksek ülkeler arasında da bizim mi haberimiz yok:D
Bakın en yüksek vergileri veriyoruz.Ama asgari ücret ve emeklilik maaşları dipte.Biraz matematik yahu.Hayır anlamıyorum güya okulda matematik öğretiyorlar:D

emeklilik dilekçemi verdim bende bu başlığı açarken bu kadar hızlı emekliliğe başvuracağımı düşünmemiştim. :)

Üst Alt