Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En sonunda B sınıfını H sınıfına çevirebildim!

Master

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
30
Uzun uğraşlardan, sinirlerden, oradan oraya koşturmacalardan sonra (bkz), bugün direksiyon sınavına girdim ve kazanarak bu işlemi bitirdim. 14.10.2008 salı günü dosyam çıkıyor. Çarşamba günü trafik şubeye gidip H sınıfı ehliyetime kavuşacağım.

İzmir'de oturanlar ve İzmir'e komşu şehirde oturanlar için söylüyorum...

İzmir Fahrettin Altay'da "Sempati sürücü kursu" var. B sınıfı ehliyetinizi H sınıfı yapmak için harika bir kurs diyebilirim. Çok ilgililer ve işlerinde çok iyiler...
Özellikle Kursun müdürü Hatice hanım, on numara bir hanımefendi. Bana çok yardımcı oldu ve oluyorda.

Umarım sorun yaşayan arkadaşlarında sorunları bir bir çözülür...

Saygılarımla..

ARKADAŞIM BENDE MERSİN DEYİM SENİN SORUNUN GİBİ BENDE DE BİR SORUN VAR .
NASIL BİR YOL İZLEDİN DETAY LI BİR ŞEKİL DE ANLATIRSAN SEVİNİRİM...

Master,
Almış/alacak olduğun h sınıfı ehliyette ne yazıyor.

kirli_33' Alıntı:
ARKADAŞIM BENDE MERSİN DEYİM SENİN SORUNUN GİBİ BENDE DE BİR SORUN VAR .
NASIL BİR YOL İZLEDİN DETAY LI BİR ŞEKİL DE ANLATIRSAN SEVİNİRİM...

Öncelikle devlet hastanesinden gerekli heyet raporunu alacaksın ve ehliyet kursuna başvuracaksın. B sınıfından H sınıfına geçmek istiyorum dediğin zaman işlem bitmiştir.. Artık kurslar bilgisiz değil.. Çoğu kursun yeni uygulamadan haberi var.. Yani dediğim gibi gayet basit bir iş.. Araba kullanmayı biliyorsan tek ders olan direksiyon dersine de girmene gerek yok. Sadece sınava girer kazanır geçersin..

Makri' Alıntı:
Master,
Almış/alacak olduğun h sınıfı ehliyette ne yazıyor.

Bu soruya çarşamba veya perşembe cevap veririm.. (ehliyetin elime geçeceği tarih)

TEŞEKKÜR EDERİM
SON BİR SORU MALİYETİ NE OLDU ACABA ??

Dostum kursa 200 YTL verdim.. Bugün 63 YTL harç yatırdım. Kurs, dosyamı hazırlamak içinde 15 YTL istedi onuda verdim..

Sadece trafik şubeden ehliyeti alırken orada harcayacağım paralar kaldı.. Onlarıda yarın ehliyeti aldığımda belirtirim ..

Herkese selam

Bugün trafik şubeye giderek ehliyetimi aldım. Sağolsunlar çok yardımcı oldular ve inanılmayacak bir hızda tam 30 dakikada ehliyetim çıktı.

35 YTL istediler ve ödedim.
Yani 200+63+15+35 = 313 YTL'ye mâl oldu..

Ehliyette şu ifade yer alıyor,

TÜM GAZ FREN TERT. ELDEN
TAM OTOMATİK

tşk arkadaşım bende müacat ettim rapor için alayım sürücü kursuna gidecem ve gerekli işlemleri yaptıracam

fiyata gelince mersin de
kurs 100 ytl
harc 63 ytl
kart bedeli35 ytl olarak sölediler

hayırlı olsun dostum
umarım bir an önce kavuşursun ehliyetine..

raporumu almadan önce müracat ettim sürücü kursuna 100 tl dedi
bugün raporumu alıp gittim 700 tl dedi yahu tam bi ş........ bunlar ya
önceden al raporunu git emniyete degiştir
ban anlamıyorum bu devleti özürlülere kolaylık yapacagına işlerini zora sokmaya çalışıyorlar

Üst Alt