Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En uygun engelli internet tarifesi Turk.net

emreylcn

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Engelliler için en iyi internet kampanyası Referans kodum: [/FONT]https://turk.net/p/YQV72PJ12BDQ/[FONT=sans-serif] [/FONT]
[FONT=sans-serif]45 tl 1000 dakika ev telefonu 16 mbps (adsl) den başlayıp 100 mbps (vdsl)'e kadar adil kullanım kotasız internet taahhüt yok[/FONT]

[FONT=sans-serif]modem vermiyorlar bilginiz olsun kendi modeminiz varsa kullanın sorun olmaz[/FONT]

S. A kardeş Türknet nasıl ttnet altyapısını kullandığı için en ufak bir kopmada yada bağlantı problemi olduğunda muhattap bulamazsın deniliyor. İnternet kullanımı ile ilgili yaşadıklarını anlatırmısım.memnunmusun ve tavsiye edermisin ? Çünkü taahhüt ve akn olmaması cezbediyor diğer firmalara nazaran.

24 ay tahakkhlu sınırsız 100 GB internet 49TL+ ev telefonu 13 TL= yeni kampanya Türk Telekom bağlandım.
ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)_Ev Telefonu Olana kampanya adi bu

ben 1 yıl oldu geceli çok iyi kota yok adil kota yok hız iyi İstanbul için diğer yerlerde nasıl bileme kaybedce birşey yok taht üt yok sonuçta dene beğenmesen cık

ali57 kanka bağlantıda hiç kopma ,hızda azalma yada başka bi sorun oluyormu ? oluyorsa nasıl çalışıyor turknetin arıza ekibi ? yani kısaca bana türknetin olumsuz yönlerini anlatırmısın ?

Aklınıza gelebilecek soruları ve kampanya detaylarını aşağıdaki linkte anlattım arkadaşlar inceleyebilirsiniz.

https://www.engelliler.biz/forum/bi...iz-ve-sinirsiz-internet-turknet-te-45-tl.html

@amokachi boğlantı kopması 3-5 saniyelik olabilir o da bağlantınızın gerçekleştiği ilk hafta onun dışında bir sorun olmaz. Bir sorun olduğunda turknet online işlemlerden destek kaydı oluşturuyorsunuz turknet telekom ekiplerini gönderiyor ve sorununuz çözülüyor. Turknet kendi destek elemanları Ocak 2018 de hizmet vermeye başlayacak, konu ile ilgili turknet genel müdürünün son açıklamasına https://resimyukle.xyz/resim/3IabP7 linkinden ulaşabilirsin.

Tavsiyem üstte eklediğim linki incelemen ve ttnet abonesi yada diğer iss'lerden birinin abonesiysen kullandığın interneti ve telefonu kapattırmadan turknete geçiş talebinde bulunmandır bu şekilde yaparsan daha kolay geçiş ve bağlantı elde edersin.

merhaba ben 24.11.2017 tarihinde turknet engelli tarifesine (45 tl) abone oldum. ancak o tarihte bu yana yaklaşık 1 aydır 60 tl fatura ödedim, yine bu ay 60 tl fatura geldi. sözde 45 tl fatura ödeyecektim. müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda, sizin engelli indirim talebinizi türk telekoma bildirdik, onlar yapacak dediler. bende dedim bu ne zaman olacak, hiç bilmiyoruz dediler. bunlar (turknet) bu kadar salak mı anlamadım gitti. bir defa türk telekom senin rakibin hiç yapar mı senin talebini. yapmayarak müşteriyi senden vazgeçirmeye çalışır. Allah aşkına bana bir yol gösterin. siz nasıl hallettiniz bu indirim işini.

Işte TurkNet kazık diye buna denir karakabus_ Life
Ben de kasım 15'te 2017'de Türk Telekom taahhütlü 2 yil abone oldum sinirsiz pakete
ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)_Ev Telefonu Olan
Adil Kullanım Noktası (AKN)*
100 GB
Paket Hızı 16 Mbps'ye kadar
AKN Sonrası Hız 5 Mbps
aylık 49 lira +ev telefonu 13 lira=62 lira
Hiç Kopma falan yok memnunum☺

He-man turknette taahhütsüz 1000 dk ev telefonu her yöne ve akn'siz internet zaten 60 tl. siz taahhütlü 62 tl ödüyorsunuz. bence daha düşük olması lazım.

He-man Turknet kazık falan değil asıl kazık ttnet yani adında TÜRK kelimesi geçen aslen yabancıların olan kazıkçı şirket türk telekomdur çünkü abone olan herkesi 2 yıl süresince taahhüt adıyla bağlıyor caymaya çalışana da cezayı bindiriyor. Turknette AKN adı altında millete kota adıyla satılan paket yok herşey sınırsız limitsiz mp3 indir film izle özgürlüğünü yaşa telekomdaki gibi 50-75-100 GB'lık kotalara mahkum olma derdi yok üstelik sadece 45 TL.
karakabus_ arkadaşım sen kiminle konuştun bilmyorum olayın telekomla zerre alakası yok, sen taşıma başvurusu yapmışsan zaten en geç 1 hafta içinde bağlantın gerçekleşirdi senden istenen evrakları tam olarak göndermeliydin buna raporun da dahil.

Herkes istediği internet servis sağlayıcıyı seçmekte özgürdür, ben TURKNET abonesiyim AKN adındaki kota yok herşey sınırsız memnunum.

Taahhüt ne demek istediğin zaman İnternetten çık demek ama, internete Baglanan insan çıkmayı düşünmüyor.
Ama Türk Telekom'un garanti altında.
ev Telefonunda sosyal tarife 250 dakika hediye

İşte o bakış açısı arkadaşım.

Taahhüt ne demek; istediğin zaman aboneliğini sonlandırabilirsin demek, diğer bir şekliyle ben verdiğim hizmete güveniyorum benden memnun kalmazsan istediğin iss'ye gidip abone olabilirsin demek, ayrıldığın için de bana beş kuruş ödemek zorunda değilsin sana ceza uygulamıyorum demek.

İşte bunu telekom yapmıyor, telekom ne yapıyor her abonesine mutlaka taahhüt imzalatıyor abonelerini 2 yıl süreyle bağlıyor abone bir şekilde memnun kalmazsa yada başka bir iss'de daha cazip bir teklif görür de gitmek isterse ona hiç bir yere gidemezsin taahhütün var gitmek istersen şu kadar ceza ödemek zorundasın diyor aboneye aba altından sopa gösteriyor korkutuyor, buna ek olarak her aboneden yalın internet aboneleri de dahil aylık en az 20 TL telefon aboneliği için para alıyor, sen şanslı kişilerdensin hepsi dahil az ücret ödeyen abonelerdensin.

Bu arada telekom adlı şirket abonelerine daha kaliteli hizmet sağlamak yerine abonelerinden haksız yere aldığı telefon ücretlerini ve kazıkladığı internet abonelerinden aldığı paraları epeyce biriktirmiş ki 2015 yılında 905 milyon kar yapmış ve bunun 840 milyon TL'sini hissedarlarına dağıtmıştı. Daha geçen yıl da ronaldo ve hadise gibi ünlülere milyonlarca dolar reklam ücreti ödemişti, bu şirket vatandaşların yanında değil vatandaşın yararına bir hizmeti yok aksine aceba nasıl kazıklarım nasıl yolarım diye bakıyor bunun için telekoma sıcak bakmıyorum sadece izliyorum takip ediyorum o kadar.

Life hocam bana hem telefonda ve donanımhaberdeki temsilci söyledi. emin misiniz bu işin türk telekomla ilgisi olmadığına? eğer böyle birşey yoksa ve beni oyalıyorlarsa gerçekten yazıklar olsun. internet bağlantısında sıkıntı yok 3-4 günde bağlandı. tek sorun engelli indirimi. raporumu da gönderdim. hatta online işlemler menüsünden görebiliyorum. eksik evrak yok yani.
He-man arkadaşım sen 2 sene taahhüt vermişsin. istediğin zaman çıkamazsın. anca cezayı öder öyle çıkarsın. türknette taahhüt olmadığı için ceza ödeme gibi bir durumda yok.

karakabus_ Samet kardeş, sen abone olurken engelli olduğunu belirttin mi raporunu gönderdin mi eksik hiç bir evrağın yok değil mi?

Şu anda internetin bağlı mı? Memnunmusun tek sorun fatura mı yani 44.99 olması gerekirken 59.99'mu geliyor fatura?

Life evet hocam abone olurken üstüne basa basa söyledim. hatta internetin bağlandığı gün telefonla arayan temsilci 44.99 tl ödeyeceksiniz dedi. internetim bağlı, sıkıntı yok hocam. tek sorun fatura. 44.99 gelmesi gerekirken 59.99 tl geliyor.

Tamam kardeş, şimdi turknet online işlemlere gir ve aşağıdaki resimde gösterdiğim şekilde destek kaydı oluştur, destek kaydında engelli raporunu turknete gönderdiğin halde aboneliğinin başladığı günden bugüne kadar normal şekilde faturalandırıldığını engelli tarifesinin uygulanmadığını belirt ve düzeltilmesini talep et.

Merhabalar. Ttnet aboneliğim mart ayında bitecek. Yaklaşık 10-12 yıldır TTNET kullanıyorum. Büssürü sorun yaşadım bıktım artık. Taahhüt adı altında kendilerine 2 yıl mahkum ediyorlar. Engelli paketi almayı düşünüyorum bende. Türknet in paketi çok cazip geldi. Birde süperonline düşündüm. Sizce ne yapmalıyım. İstanbul Küçükçekmece de ikamet ediyorum. Hız konusunda ve kopma konusunda problem yaşar mıyım ?

Ekstradan taahhüt olmaması bu firmanın bir kaç ay sonra ben fiyatı artırıyorum demesine sebep olabilir mi ? Bu durumu yaşıyan var mı ?

super online çok iyi tahaut yok modemi veriyorlar baglantı uv-creti yok

en iyisi superonline kalite hız ve indirim çok iyi

superonline kendine uygun ve engellilere özel tarifelere bakabilirsin

köyde internet bağlatacağım ttnet kullananlar var burada yalnız taahütsüz yalın internet istiyorum ve ttnet bayisine sorduğumda bana 120 tl gibi fahiş bir fiyat teklif etti ağzım açık kaldı. Turknet ya da superonline alsam güvenemiyorum arıza olduğunda ilgilenmeyecekler bu telekom arıza ekipleri adım gibi eminim "niye bizim müşterimiz değilsin" der gibilerinden üstelik dediğim gibi köy yerindeyim..

Başka alternatifler arıyorum taahütsüz olacak mesela Tcell'in Vınn modemi gibi olsun kafam ağrımasın diyorum ama onunda kotası malum çok az. bu yönde yeni bir gelişme varmı acaba bilgisi ya da önerisi olan?

superonlie taahütsüz 44 tl + modem cok büyük sorun yaşamadım 2 yıldan fazla oldu abomeligim

Superonline modemi ücretsiz değil caydiktan sonra benden 150 tl modem parasi aldi. Yani superonline kullandigin sürece modem sana ait oluyor.

Ve 44 tl superonline artı 13 tl yani toplam 57 tl ödeniyor

@alfa

13 TL nedir telefon ücretimi? Modem her yerde ücretli bedava sananlar yanıliyor, aylık faturaya Az az işliyor, bağlantı ücretli bile işliyor.

Ben 15 kasımda Türk Telekom abone oldum 2 yıl tahakkuklu. sınırsız 100 GB internet 49TL+ ev telefonu 13 TL=toplam 62tl öderim, yeni kampanya.

ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)_Ev Telefonu Olana kampanya adi bu

75 mbps dowland 4 mbps uploadım var 1000 dakika ev telefonu aylık 45 ₺ yi geçmiyen fatura taahhüt yok daha ne ister ki insan 12/2016 tarihinden beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ufak tefek her internet servis sağlayıcısında olan problemler yaşadım tabi ki ama hemen çözüldü sorunlar altyapınız da yapa varsa 35 mbps den üstü hızlar alırsınız vdsl bile yoksa zaten adsl verecekler mecbur :)
faturalarım :D
http://prntscr.com/ipihy3

[FONT=Georgia][FONT=sans-serif]Engelliler için en iyi internet kampanyası [/FONT][/FONT]https://turk.net/p/YQV72PJ12BDQ/
[FONT=Georgia][FONT=sans-serif]45 tl 1000 dakika ev telefonu 16 mbps (adsl) den başlayıp 100 mbps (vdsl)'e kadar adil kullanım kotasız internet taahhüt yok[/FONT][/FONT]

[FONT=Georgia][FONT=sans-serif]modem vermiyorlar bilginiz olsun kendi modeminiz varsa kullanın sorun olmaz[/FONT][/FONT]

bende türk nete geçmeyi düşünüyorum fakat şu taahut sıkıntısından dolayı geçmiyorum temmuzda bitecek taahut birde engellilere fatura tutarı 45 tl olduğunu bilmiyordum bunu öğrendiğim çok iyi oldu

oturduğunuz yerde superonline alt yapısı varsa superonlineye gecin derdim ben engeli tarifesi 44 tl veriyorum 50 gb 25 mbs kota bitince 16 düşüyor bircok hizmetleri var

Bulunduğum yerde Türknet de yok süperonline de yok
Türk Telekom var

Üst Alt