Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En uygun otobüs firması hangisi?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
şuan biz özürlü kimliğini gösterirsek %30 indirim yapılıyor galiba.ama önce bileti fiyatını soruyorum diyelim ki 50 tl.özürlü kimliğini gösterince 60 tlden tutup zoraki indirim yapıyor.tesadüf HAZAR tusizm kartında engelli %50 indirim gidiş-dönüş alısan %10 demiş.bunun gibi başka firma varmı.bu firmayı tavsiye edermisniiz?giden varmı hizmeti nasıl.ucuz bilet almanın yolu nasıldır.aylar önce alırsak yada belli ayda kampanya falanmı oluyor.

Uzun yol yolculuğumu otobüs ile yapacaksam eğer Pamukkale,Kamil Koç firmasından şaşmam çoğunluk Kamil Koç kullanırım ama...Önceden almanız hiç birşeyi değiştirmez uçak biletlerinde oluyor o...

%30 indirim uygulyorlar değil mi?hazar %50 yazmış.
otobüs firmalarıda kampanya yapıyor galiba kışık oluyordu?
Uçakta nasıl oluyor?

Arkadaşlar

Otobüs firmalarının hepsi indirim yapıyor %30 kadar ama firma yaklaşımı sizin dediğiniz gibi olduğu durumlarda alırken önce fiyatını sormalısın sonra özürlü indiriminden yararlanmak istediğini.

Uçak firmalarında özel kurumlarda indirim yapılmıyor sadece devletin olan THY ve ATLASJET gibi firmalar indirim yapıyor oranı %40 ama ben sürekli hava ulaşımını kullanıyor olsamda THY fiyatları yüksek olduğu için diğer şirketleri kullanmakta pek bişey farketmiyor.

O nedenle Hava yolunu kullanmak için çok önceden biletinizi alırsanız uygun fiyatlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bilgilerinize...

Gideceğin gün çok önceden belliyse, uçak firmalardan erken rezervasyon yaptırıp otobüs bileti fiyatına ,gidiş-dönüş uçak bileti alabilirsin.

kamil koçu tavsiye etmem.

kamil koç firması ile ilgili olumsuz duyumlar var .

merhaba, konuya rastladığım için yazayım belki ilgilenenlere faydası olur dedim, şu an govego.com da metro turizm otobüs biletlerinde %30 indirim yapılıyor, üstelik metro turizmin kendi sitesi dahil hiçbir yerde böyle bir indirim yok, kupon ve üyelik te istemiyorler direk girip alıyorsunuz, ilgilenenler için iyi bir fırsat ;)

iyi reklam olmuş gezginci, ne tesadüf ki bugün üyesin ve ne tesadüf ki bu başlığa rastladın ve ilk mesajı tesadüfen yolladın. ama ne demişler reklamın kötüsü olmaz diye. sanırım amacına biraz da olsun ulaştın.

Hemen hemen otobüs firması olarak tüm firmalarla seyahat etttim bana göre en iyi firma anadolu turizm. Tavsiye ederim. 2 yıldır uzun yolda anadolu turizm kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim.

Üst Alt