Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Endokrinolojiden muayene oldum. Çoklu hastalıklarla hangi oranda rapor alabilirim?

ozgr52

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar endokrinoloji bölümünde muayene oldum tahlil verdim acth değerim 49.7 yüksek çıktı fsh 1 36 çıktı düşük klestrol 225 cikti yüksek trigliserid 250 cikti yüksek 2015 yılında hipofiz yetmezligi raporum var testestron azligi raporum da var şikayetlerim de ayni devam ediyor bu sonuçlarla oranım ne olur astim hafif seviyeli retriksuyon yazıyor sft testinde raporlu ilacım da var hiper tansiyon raporlu ilacım var ağır uyku apnesi var aktif mesane var raporlu ilacim var yardımcı olursanız sevinirim vergi indiriminden emekli olmak için kurula gireceğim

https://www.hizliresim.com/f2g2hm8

merhabalar resimdeki sft testine göre oran ne alirim akcifer filmimi begenmedi doktor sft testine gönderdi sunuca baktı koah dedi hava ile ilac yazdı raporlu ağır uyku apnesi var hiper tansiyon da var endokrinoloji bölümünde muayene oldum acth 49.7 çıktı normali en yuksek 46 oluyor fsh 1.36 çıktı baya düşük kolestrol 225 trigliserid 250 çıktı

Üst Alt