Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Endonezya da ki vahşi yaratık

umut

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Endonezya'lı köylü Haede Lien Ouiradan Gece su içmeye kalktığında evinin kilerinden gelen sesleri duymuş.
Hemen koşup tüfeğini almış ve sessizce kilerin kapısını açmış.Karanlıkta gözleri tam seçememiş ve içerideki tuhaf yaratıkları görmüş.
Korkup ses çıkarttığı için yaratıklar bunu görünce üzerine atlamış.Bunun üzerine köylü adam üzerine atlayan 2 metre uzunluğunda yaratığa ateş etmiş.
Yaralanan yaratık köylü adama çarpıp kaçerken köylü son bir hamleyle yanındaki küçük yaratığı vurmuş.
Gün ağardığında askeri bir ekip yaralı olan diğeri yaratığı aramışlar ama bulamamışlar.
Endenozya bu günlerde bu haberle çalkalanıyormuş ve halk bu yaratığı konuşuyormuş.
Büyük olan yaratık bulunamadığı içinde halk geceleri sokağa çıkamıyormuş.

Indonesia's villagers tried to drink water at night when Ouiradan Haede Lien cellar of his house and heard voices coming from.
And took his rifle and ran to the door of the pantry quietly and did not choose açmış.Karanlıkta eyes full of strange creatures seen inside.
And remove it for fear the sound of creatures we saw on the man jumped on atlamış.Bunun villagers on fire at the creature had two feet in length.
Man hit with the villagers and the village kaçerken creature moves with the last one had hit the small creature.
A team of dawn when the military was wounded, but they did not find among the other creatures.
The news these days, rinse with Indonesia and the people talking of this creature.
The creature was not found in older people could not hit the street at night.
http://www.nytimes.com

İşte o gece vurulup ölen o yaratık.

68035786.jpg

16424136.jpg

22164356.jpg

21945827.jpg

79243312.jpg

72659961.jpg

Alıntıdır​

TÖBELER TÖBESİ KORKTUM :D
ÜMİT RÜYAMA GİRERSE SENİNDE YAKANI BIRAKMASIN BU YARATIK EMİ :D
ŞEYTAN VARİ BİŞİ BU SANKİ :eek:

ŞEYTAN VARİ BİŞİ BU SANKİ :eek:
Endonezya da ki amcamı aradım konu hakkında bilgi aldım.
Halk yeni yeni grup halinde sokağa çıkmaya başlamış.
Yeni bilgiler gelirse buradan sizinle paylaşacağım.Söz bak!

Haber ajanslığına mı soyundun :D
ah canım yaaa....ne kadar düşüncelisin :D
istersen aramak yerine endonezyaya gidip şöle bir yakından yakından incelemeye girişsen diyorum ölesi daha makbul :D
canavar seni yemesss korkma :D

Yok aga ya mutasyona uğramış keçi bu bence, bazı hayvanlar iki başlı bitişik doğuyor ya buda öyle bence. Amca ortalığıı velveleye vermek istemiş sadece :D

Ona siyam denir capri :D YAPIŞIĞA galba yane

hayvangillerden demek :D
NEYMİŞ OYALAMA BİZİ ÜMİT NE CİNSSE SÖLE

hayvangillerden demek :D
NEYMİŞ OYALAMA BİZİ ÜMİT NE CİNSSE SÖLE
İpucu vereyim sana o zaman:DKöylünün adına iyi oku:D
Yazının İngilizcesini de bi kontrol et:DAkın da boş durmasın konuyu mizaha taşısın:D

köyün adını bulamadım ingilizcem yok :D
ARADA İKİ KELİME TÜRKÇE KARANLIKTA VE BUNUN KISIMLARI:D

Köyün adı değil,köylünün adına bak dedim sana:D
Endonezya'lı köylünün Haede Lien Ouiradan
Ne kadar çok "hadi leyn oradan" benziyor değil mi:D
Üstelik ingilizce yazıda 5 tane türkçe kelime var:D

Çok dikkatsiz olduk çok!!!

Uyussssss anlatmasaydında biraz geyik geçseydik...
Hemen ne söledin sölemesende çakmıştım hadi lanı :D
ama 5 kelime nerde :D
2 KELİME BULDUM :D

3 oldu açmış

Atlamış
bi tane kaldı

Başkada yok onuda sen söle zahmet olcak ama :D

şirine,

Hadi oradan:p

Indonesia's villagers tried to drink water at night when Ouiradan Haede Lien cellar of his house and heard voices coming from.
And took his rifle and ran to the door of the pantry quietly and did not choose açmış.Karanlıkta eyes full of strange creatures seen inside.
And remove it for fear the sound of creatures we saw on the man jumped on atlamış.Bunun villagers on fire at the creature had two feet in length.
Man hit with the villagers and the village kaçerken creature moves with the last one had hit the small creature.
A team of dawn when the military was wounded, but they did not find among the other creatures.
The news these days, rinse with Indonesia and the people talking of this creature.
The creature was not found in older people could not hit the street at night.

:D:D

Uyus ümit kaçarken yazmıyo kaçerken yazıyor :D
AMA İLK İKİ TANE GÖRDÜMDÜ :D :D :D

Bu haber gerçek mi yoksa bir Bilim Kurgu ile karşı karşıyamıyız.
Senaryo dersin hemde gerçek bir senaryo.
Neler oluyor bu canlılara. Yoksa UZAY'lılar mı baskın yaptı.

Yok ya bu uzaylı falan değil Semam, bu bildiğin benim cinsten keçi :D Yalnız hastalıklı doğmuş sanırım :D

keçimi bu şimdi ama insan başı gibi :s

Olum senin miden de ne hassas öyle :D

Sema'm güven bana ya bildiğin keçi o :D Ben cinsimi tanımam mı:D

ayakları teçi ayagına benziyo kesin ama vucudunun gerisi neye benziyo çözemedim:)

Üst Alt