Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EnerjiSa Üniversite Engelli Öğrenci başvurusu

Konular
41
Reaksiyonlar
11

ENERJİSA ENGELLİ YETENEK MÜLAKATI​

Danışmanlığıını yaptığımız EnerjiSa firmamızın düzzenlediği geleneksel iş ilanlarından farklı bir etkinlikle iş ve staj mülakatı için online gerçekleştirilecek olan mülakat ve etkinlik programına davetlisiniz.

Aranılan özellikler:​

Bu heyecan verici buluşmada ben de yer almak istiyorum diyorsan hemen başvur.
-Engelli %40 ve üzeri raporu olan öğrenci engelli yetenekler
-2. 3. 4. sınıf üniversite öğrencileri
Başvuru yapablir.
İlan Detayları:
EnBiz Nedir ve Neden Yapıyoruz?

EnBiz, işe alım süreçlerini engelli bireylerin perspektifinden değerlendirerek farkındalığı artırmayı, iş hayatında daha kapsayıcı bir kültür oluşturmayı amaçlayan uzun vadeli bir sosyal sorumluluk projesidir.
🎯 EnBiz ile Hedefimiz Nedir?
Amacımız, potansiyel adaylarımızı iş hayatına kazandırarak kariyer gelişim fırsatları sunmak, kurumsal işe alım süreçlerinde farkındalık yaratarak kalıcı bir dönüşüm sağlamak ve engellilik konusunda farkındalığı artırarak çeşitli iletişim çalışmalarıyla herkes için erişilebilir bir çalışma ortamı oluşturmaktır.
👥 EnBiz Kimler İçin Tasarlandı?
EnBiz Projesi, 2016 yılında başlayarak; iletişim, kariyer ve fiziksel erişilebilirliği artırmak üzere engelli bireylere yönelik olarak tasarlanmıştır.
💫 Programda Seni Neler Bekliyor?
Engelli bireylerin topluma katkısını artırmak, toplumsal farkındalık oluşturmak, ilham verici başarı hikayelerini dinlemek ve Enerjisa'daki çeşitlilik ve kapsayıcılık bakış açısını yansıtabilmek amacıyla düzenlediğimiz webinara davetlisin.
Hakkımızda:
Enerjisa Enerji, elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri iş kollarında Türkiye’nin lider elektrik şirketi olarak faaliyet göstermektedir.
Enerjisa Enerji, elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri iş kollarında Türkiye’nin lider elektrik şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Şirket 10 bini aşkın çalışanı ile birlikte, 3 faaliyet bölgesinde yer alan 14 ilde 22,1 milyon nüfusa ulaşmakta, 10,8 milyon müşteriye hizmet vermektedir.
1996 yılında kurulan Enerjisa Enerji; şebeke yatırımlarıyla, yenilikçi ve farklılaşmış uygulamalarıyla, müşterilerine ve sektöre yönelik verimlilik ve teknoloji odaklı iş modelleriyle ve rekabetçi stratejileriyle Türkiye’nin gelişmekte olan elektrik pazarının lider oyuncularından biridir.

Üst Alt