Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel durumu kadro tercihinde önemli mi?

tato78

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben bu sene ilk defa EKPSS ye girdim. Engel durumu kador tercihinde önemli mi? Benim engelim ruhsal gözüküyor. Her kadroyu tercih edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler

Evet bu çok önemli
Atamalarda engelli grubuna göre eşit alımlar olsun
Ortopedi %20
İşitme. %20
Görme. %20
Zihinsel. %20
Diğer. %20

Evet bende bu konuyu çok merak ediyorum.gecmiş atamalarda engel gruplarına göre mi atama yapılmış acaba?bende ilk defa girdim bu sınava.nasil bir sistem var acaba?bilgilendirirseniz çok sevinirim😊

Engel grubu diye bir şey yok yüksek puan alan atanır. Zaten herkesin engel durumuna göre soruluyor sorular. Bunda itiraz edecek bir şey yok.

sanmıyorum ... burda engel durumu değil aldığın puan ve sıralamam önemli bence....

EFSANE01

Haksızlık değil mi bu
Zihinsel Ruhsalların soruları ötekilerden daha kolay olsun.
Ve en çok atamayı onlar kazansın, Nerede bu adalet.

Zorro

Doğru söylüyorsun kardeşim ben de istemem o kadar kolay sorularla bizlerin önüne geçmesini ama adamlar zihinsel den giriyor sınava adı üstünde. Yapacak bir şey yok yani. Çözümü devletin üretip en azından şu sahte zihinsellerin önüne geçmesi bizim açımızdan iyi olacaktır.

EFSANE01 ösym klavuzunda açıkça yazmışlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunanların tüm hakları iptal edilecek ve hiçbir hak iddia edemeyecekler.. Asıl kötülüğü kendilerine yaptılar bir sonraki sınava kadar ya tercih yapmayacaklar yada tercih yapsalar bile atanamayacaklar ve 2. atamada tercih hakları kalmayacak. Rahat olun başlarına ne büyük bir dert aldıklarının farkında değiller. ( Gerçekten bu şekilde sınava giren varsa)

Üst Alt