Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu sene ilk defa EKPSS ye girdim. Engel durumu kador tercihinde önemli mi? Benim engelim ruhsal gözüküyor. Her kadroyu tercih edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler
Evet bende bu konuyu çok merak ediyorum.gecmiş atamalarda engel gruplarına göre mi atama yapılmış acaba?bende ilk defa girdim bu sınava.nasil bir sistem var acaba?bilgilendirirseniz çok sevinirim
Doğru söylüyorsun kardeşim ben de istemem o kadar kolay sorularla bizlerin önüne geçmesini ama adamlar zihinsel den giriyor sınava adı üstünde. Yapacak bir şey yok yani. Çözümü devletin üretip en azından şu sahte zihinsellerin önüne geçmesi bizim açımızdan iyi olacaktır.
EFSANE01 ösym klavuzunda açıkça yazmışlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunanların tüm hakları iptal edilecek ve hiçbir hak iddia edemeyecekler.. Asıl kötülüğü kendilerine yaptılar bir sonraki sınava kadar ya tercih yapmayacaklar yada tercih yapsalar bile atanamayacaklar ve 2. atamada tercih hakları kalmayacak. Rahat olun başlarına ne büyük bir dert aldıklarının farkında değiller. ( Gerçekten bu şekilde sınava giren varsa)